THYSTED: – Dette har jeg ventet på i over et halvt år – ØIF Arendal

THYSTED: – Dette har jeg ventet på i over et halvt år

Herman Thysted var Sparebanken Sørs blideste herremann i går ettermiddag etter jule- og nyttårspausen.

Herman Thysted var endelig tilbake der han hører hjemme i går ettermiddag etter over et halvt års skadeavbrekk.

– Gøy å se og være med gutta på laget igjen og ikke bare være inne på styrkerommet. Det var veldig gøy å komme tilbake å kaste ball igjen, smiler Herman Thysted som i flere sesonger har vært fast inventar på aldersbestemte landslag.
Og for å si det forsiktig: Det smalt kraftig rundt målvaktene da ungguttens salver ble ble fyrt av i Sparebanken Sør Amfi i går kveld.

Løftet godt
Den tidligere Urædd-spilleren pådro seg meniskskade på en samling med ungdomslandslaget på forsommeren i fjor. Operasjon av den skadde menisken var det eneste saliggjørende og på slutten av fellesferien ble han operert. I september begynte han for alvor opptreningen med et tydelig mål om å være tilbake på nyåret. Det var tydelig at stortalentet har løftet på seg noen kilo muskler gjennom høsten.
– Jeg kjenner at ikke alt sitter helt på plass ennå, men håper at det kommer raskt tilbake. Jeg har jo vært litt på trening tidligere for å kaste ball, men det kjennes bra ut, sier en fornøyd Thysted til oifarendal.no.
Han forteller at januar måned blir viktig for å spille seg inn i ØIF-troppen etter EM-pausen. ØIF Arendals første hjemmekamp etter EM-pausen er hjemme mot Nøtterøy Tønsberg 4. juni.
– Jeg har gledet meg mest til å bare få spille og drive med håndball igjen. Det har vært lenge siden og det blir deilig å få kaste ball og komme tilbake til der jeg var, sier han videre.

https://arendal.nth.webcore.no/2021/07/28/herman-thysted-vellykket-operasjon/

Kjemper
Thysted legger ikke skjul på at han ønsker spilletid utover våren. For veien tilbake har vært lang og preget av uttallige timer i styrkerommet.
– Jeg håper å være klar til kampene som starter i februar, sier Thysted som også var med på fysisk trener Hans Olav Uldals obligatoriske velkomsttester etter pausen fra fellestreninger.
– Etter testene kjente jeg så og si ingengting. Kneet er stabilt og jeg har gitt mye idag. Det skal være bra nok til å gi alt i treningsarbeidet, avslutter Herman Thysted til oifarendal.no.

På parketten. Endelig! Velkommen tilbake, Herman!