HERMAN THYSTED: – Vellykket operasjon – ØIF Arendal

HERMAN THYSTED: – Vellykket operasjon

Herman Thysted ble kneskadet på u-landslagssamling i juni. Nå er han operert – vellykket sådan, kan unggutten melde fra sykestua.

Herman Thysted er ved godt mot etter kne-operasjonen. Nå venter noen rolige uker før veien tilbake til banen starter i september.

– Er alltid kjedelig med skader, men jeg hadde ikke noe valg. Det var ikke så mange andre løsninger enn operasjon, sier Herman Thysted til oifarendal.no.

Sikter
For det som man på skadetidspunktet kun var en mindre smell, har gjennom sommeren vist seg å være verre enn antatt. Klubbens medisinske ansvarlige, Ron Astrup, meldte til oifarendal.no at MR-bildene ville bli avgjørende for veien videre. MR-bilder viste at operasjon var det eneste saliggjørende.

– En del av menisken hadde falt av – eller løsnet. Operasjonen var vellykket og legen fornøyd. Nå er det bare å se fremover, sier Herman Thysted.
Nå venter seks uker på krykker med lite belastning og lette øvelser tilpasset situasjonen.
– Så går det nok 4-6 måneder med rehabilitering før jeg er tilbake. Kjedelig, men dette skal jeg takle. Jeg vet at jeg skal tilbake og når jeg kommer tilbake skal jeg vise hva jeg er god for, sier en offensiv Thysted onsdag ettermiddag.

Dette kan bety at Thysted ikke blir å se på banen før etter EM-pausen i januar.
Vi ønsker unggutten med den solide skuddarmen god bedring – og ikke minst god opptrening!