– At troppens erfarne spillere mener dette, gir meg som trener en god trygghet – ØIF Arendal
Andre Jørgensen Hofstøl

– At troppens erfarne spillere mener dette, gir meg som trener en god trygghet

Stemningen i ØIF-troppen har allerede satt seg etter midtukens fysiske tester og fredagens håndballøkt. André Jørgensen Hofstøl er spesielt fornøyd med tilbakemeldingene troppens erfarne herrer har kommet med av kun få dager inn i oppkjøringen.

ØIF Arendals hovedtrener André Jørgensen Hofstøl. Bildet ble tatt på fredagens trening i Nedeneshallen.

– Det er gøy å høre troppens erfarne spillere allerede komme med direkte tilbakemeldinger på at de virkelig tror sterkt på denne troppen, de nye spillerne som er hentet inn – og ikke minst sammensetningen av troppen. Den er godt satt sammen nå, og jeg er fornøyd. At spillerne og trenerteamet tenker det samme, betyr mye – om ikke alt, i en prestasjonsgruppe. Troppen ser meget bra ut og de nye spillerne har allerede glidd fint inn i gruppa. Nå skal vi jobbe steinhardt med gruppa, relasjonene og ikke minst spillsystemene fremover. Det blir skikkelig gøy å få kommet skikkelig i gang på parketten, sier en fornøyd hovedtrener André Jørgensen Hofstøl før ukens første treningsøkt.

Testuke
ØIF-gutta møttes for første gang på over tre uker onsdag, torsdag og fredag som var. Onsdag og torsdag var det fysisk trener Hans Olav Uldal som målte spillerne opp og ned. Fredag var gutta i aksjon med håndballen i hånda i en lettere økt. I dag åpner gutta med et par klare mål på timeplanen.
– Vi skal fortsette med å terpe på systemene våre både defensivt og offensivt. Våre nye spillere skal også innlemmes i systemene, sier han videre.

Lenger økter
Jørgensen Hofstøl og trener Luka Panza har også valgt å slå sammen den fysiske treningen og selve håndballøkt til en lengre økt denne uka.
– Det betyr rundt 2,5 timer med trening i strekk, sier Jørgensen Hofstøl om opplegget som venter troppen hver eneste dag denne uka.
Klubbens fysiske trener Hans Olav Uldal skal starte hver treningsøkt, før Jørgensen Hofstøl og Panza overtar.

– Når våre mest erfarne spillere allerede er fornøyd med tingenes tilstand, gir det en god pekepinn på optimismen og tankene som rår i gruppa. Nå håper jeg på en god uke der vi ser fremgang i hver eneste økt. Forutsetningene ligger til rette for at det skal skje, avslutter André Jørgensen Hofstøl.

PS: Neste mandag drar ØIF Arendal til Vestfold og siden Sverige for både treninger og treningskamper.