God stemning på første trening i hallen – ØIF Arendal

God stemning på første trening i hallen

Det var munter og god stemning da ØIF Arendal kastet ball for første gang i oppkjøringen etter ferien.

Bak fra venstre står Mario Matic, Kristian Jurisic, Magnus Søndenå (ny), Ivan Eres (ny), Lars Jakobsen, Kristian Rammel, Herman Thysted, Jakob Lorentzen, Richard H. M Lindstrøm og hovedtrener André Jørgensen Hofstøl. Foran fra venstre sitter Frederik Børm (ny), Sondre Paulsen, William Fiala Gjermundnes, Fredrik U. Venemyr, Henrik Øygarden, Adrian G. Evensen, Sebastian L. Simonsen, Olaf R. Hoffstad og Sander L. Simonsen. Laurits Rannekleiv var ikke til stede da bildet ble tatt.

– Lystig god stemning, slik det skal være på første trening, smiler André Jørgensen Hofstøl.

Magnus Søndenå var på sin første halltrening i ØIF-drakta fredag formiddag.
André Jørgensen Hofstøl har med signeringen av Magnus Søndenå enda flere alternativer i spillet. Ren spill- og systemtrening starter til uka.

På plass
ØIF-gutta åpnet sesongoppkjøringen del 2, henholdsvis onsdag og torsdag, før formiddagens halltrening var den første av sitt slag. Våre nykommere Magnus Søndenå, Frederik Børm og Ivan Eres var i full aksjon på første trening.

Frederik Børm ankom Arendal tidligere denne uka. Torsdag var det fysiske tester, i dag var første trening i hall med hans nye lagkamerater.

Nå var riktignok premieretreningen i hall av det rolige slaget, men det var ikke veldig utfordrende å se at spillerne endelig var tilbake i sitt rette element.

Kroatiske Ivan Eres var på fra første skudd.

Jørgensen Hofstøl opplyser at kommende uke blir langt tøffere. Vi kommer tilbake med et lengre intervju med vår hovedtrener søndag kveld, samt et lengre intervju med vår nye forsvarsgeneral Frederik Børm i morgen lørdag.