Supporterblogg: Når vi møtes igjen! – ØIF Arendal
Kari Sunde, som vanlig engasjert. Bildet er tatt under storkampen mot Nantes høsten 2019.

Supporterblogg: Når vi møtes igjen!

1 år og 4 måneder har gått siden hverdagen ble annerledes. Nå kan Svermen-symbolet Kari Sunde knapt vente mer…

Kari Sunde, som vanlig engasjert. Bildet er tatt under storkampen mot Nantes høsten 2019.

Få trodde at vi skulle leve med restriksjoner så lenge. Når det er sagt må jeg si at vi er ekstremt heldige som bor i Norge hvor vi har ett godt helsevesen og økonomiske ordninger som har hjulpet mennesker som har blitt rammet av nedstengninger. Nå ser vi fremover!

Det kribler i magen, og ingen ord kan beskrive hvor mye jeg gleder meg til å entre Sparebanken Sør Amfi i august! Det er så mange jeg har savnet, man knytter vennskap på tvers av alder og livssituasjon – og gjennom alle de årene jeg har vært engasjert i ØIF Arendal, har vi blitt en stor sammensveiset «familie» som har klubben som fellesnevner.
Det blir magisk å treffe alle igjen!

Kommer og går
Vi har mistet spillere, det gjør alltid vondt, det største tomrommet blir nok etter Eirik og det vil merkes både i kamp, garderoben, på benken og på tribunen. Leif (Gautestad) har alltid sagt til meg at spillere og trenere kommer og går, det er en del av gamet, og nå er det andre som må gripe sjansen. Det tror jeg det er mange som er klare for å gjøre! Jeg elsker signalene klubben gir når de henter opp unge lokale spillere. Lokale spillere er ekstremt viktig for mitt engasjement og jeg har virkelig troa på unge Henrik, Fredrik og Sebastian! Det blir spennende og følge dem fremover og jeg håper de får prøve seg i noen kamper.
To helt nye spillere skal ønskes velkommen. For å være ærlig vet jeg lite – eller ingenting om de, annet enn det jeg har lest. Jeg gleder meg til å se selv om beskrivelsen av Frederik Børm og Ivan Eres stemmer når vi får se de i kamp.

Vi skal ta de godt imot i Svermen, som vi alltid gjør med nye spillere.

Umulig å spå!
Hvor ender vi når serien er slutt? Umulig å spå, men som alltid har jeg troa på at vi skal kjempe i toppen. Vi har et lag som har alle forutsetninger for å kunne vinne mot alle, jeg skal gjøre min jobb på tribunen! Utrolig gøy med ett skikkelig lokaloppgjør kommende sesong, det blir viktig at vi setter skapet på plass i serieåpningen – kampen om Sørlandet! Alle kamper er lagt inn i kalenderen og alle seriekamper skal oppleves ringside, både borte og hjemme (med forbehold av lokale smittevernregler).

Jeg har sjekket – og dobbeltsjekket (!) – at ingen kamper kolliderer med planlagte møter på jobb, og det ser ut som jeg slipper å mase om å flytte personalmøter kommende sesong. Bonus er det å få med seg mange av kampene til Runar Sandefjord også, må jo heie litt på min kjære Leif – og Kenny også, og det gjør jeg i alle kamper hvor det ikke går ut over mitt kjære ØIF Arendal.
En superbonus ville vært om vi fikk tur ut i Europa! Det skal ikke stå på vilje eller lyst, det avhenger av smittetrykk, karanteneregler og tilgjengelighet, jeg har troa og tro kan flytte fjell:)

Det kribler i magen, tiden kan ikke gå fort nok frem til 13.august og vi får besøk av håndballstjerner fra hele Europa! For min del skal jeg nyte sommerferien, få med meg innspurten av fotball-EM og korte ned ventetiden med OL! Det er bare håndball, men det har vært livet mitt i utallige år og jeg er så utrolig takknemlig for alt det har gitt meg!

VI SES I AUGUST!