VIDOVIC: – Det var ikke vanskelig å si noen gode ord om klubben og Arendal – ØIF Arendal
Josip Vidovic og André Jørgensen Hofstøl

VIDOVIC: – Det var ikke vanskelig å si noen gode ord om klubben og Arendal

Vår tidligere spiller Josip Vidovic hadde superlativene i orden, da landsmannen og målvakt Ivan Eres ble nysgjerrig på ØIF Arendal. Kommende sesong møtes de to kroatene ansikt til ansikt.

Josip Vidovic er ikke lenger i ØIF Arendal, men hadde bare gode ord å si da Ivan Eres lurte på hvordan forholdene i ØIF Arendal og byen har vært for ham. Her i passiar med André Jørgensen Hofstøl. Bildet er tatt i en tidligere anledning.

Det kroatiske håndballmiljøet er stort, men likevel ikke så stort at ikke alle kjenner alle i håndballnasjonen. Eres fikk kanskje den beste kroatiske kilden av dem alle, for å høre mer om det som blir hans nye klubb.

Felles
– Jeg prøvde å si et par gode ord om Arendal, klubben og menneskene. Alle vet at jeg trivdes godt i Arendal. Derfor var det ikke så vanskelig å si og finne positive ting om hans nye klubb. Jeg tror noen år i ØIF Arendal vil være bra for Ivan, sier en ferierende Josip Vidovic til oifarendal.no.

Ivan_Eres. Foto: Wilhelmshavener


Vidovic har blant annet spilt med Eres’ eldre bror hjemme i Kroatia. Han husker godt den åtte år yngre målvakten som stod og bivånet de store gutta på parketten.
– Ivan er en ambisiøs målvakt som kommer til å trives godt i Arendal, avslutter Josip Vidovic.

Vår tidligere playmaker er som nevnt på ferie i hjemlandet, før karantene venter når han ankommer Norge. Han bor fortsatt i Arendal, men flytter permanent nordover mot Innlandet i midten av juli.