Vi har signert ny målvakt! – ØIF Arendal

Vi har signert ny målvakt!

ØIF Arendal har signert ny målvakt, men kan ikke offentliggjøre hvem før tidlig i neste uke. Det vi derimot kan avsløre, er at vi ikke var alene om å ønske vår nye målvakts signatur!

André Jørgensen Hofstøl har ledet en grundig prosess om å finne ny målvaktskollega til Kristijan Jurisic. Nå er jakten avsluttet, med gledelig resultat. Men hvem? Det blir avslørt i neste uke.

Det har lenge vært en dårlig skjult, offentlige hemmelighet at ØIF Arendal har lett lenge og vel etter en ny målvakt. Prosessen har vært grundig, det har vært en rekke navn på blokka og ikke minst spennende samtaler med solide målvakter fra flere ulike land. André Jørgensen Hofstøl gikk offentlig ut for drøye to måneder siden og fortalte om prosessen, som nå har ført til et aldri så lite varp. Alle signeringer er på plass, men etter avtale må målvaktens nåværende klubb, må vi drøye offentliggjøringen noen dager til.

Det eneste vi kan si, er at vi gleder oss til å publisere navn, nasjonalitet samt hvilke klubber som også har jaktet hardt på Kristijan Jurisics nye målvaktskollega i ØIF Arendal.

Med andre ord: Vi må vente litt til…