Leter i hele Skandinavia etter Kristijans nye kollega – ØIF Arendal

Leter i hele Skandinavia etter Kristijans nye kollega

Jakten på Kristijan Jurisic’ nye målvaktskollega i ØIF Arendal er i full gang. Hvem og hvordan det nye målvaktsteamet blir seende ut, har full prioritet, melder hovedtrener André Jørgensen Hofstøl.

Kristijan Jurisic får ny makker. Klubbens sportslige ledelse leter i hele Skandinavia og har flere navn på blokka.

Klubbens sportslige ledelse har flere navn på blokka. I mellomtiden er som kjent Jurisic på et aldri så lite eventyr i Frankrike. Det ble klart fredag kveld (les egen sak). ØIF Arendal har i en årrekke hatt både tre og fire målvakter tilknyttet elitestallen, som alle har kjempet om spilletid.
– Kristijan representerer erfaring og tyngde. Derfor leter vi primært etter en målvakt som er yngre og som kan utfylle Kristijans ferdigheter. Vi haster ikke med å finne den riktige kandidaten til målvaktsteamet, sier André Jørgensen Hofstøl.
Fredag kveld ble som kjent offentliggjort at Jurisic lånes ut til franske Nancy på nivå 2. Vår eminente målmann kommer tilbake 1. juni.

Skandinavia
Klubbens ferske hovedtrener legger ikke skjul på at klubbens sportslige apparat leter etter en yngre og talentfull målvakt i flere skandinaviske land, som skal erstatte rollen André B. Kristensen har hatt i tre sesonger. Kristensen valgte nylig å si opp kontrakten med ØIF Arendal, men med dialog om spill for ØIF Arendal i et eventuelt sluttspill.
– Vi har konkrete navn på blokka, og sonderer terrenget videre. Det er spillere fra Danmark, Sverige og Norge som står på lista. Prosessen er i gang. Det spilles stadig inn navn fra agenter. Vår jobb blir å finne en talentfull målvakt som matcher våre krav og verdier – og som sammen med Kristijan og utgjør en solid duo. Vi er som sagt i full sving med å sette sammen et målvaktsteam som vil gjøre hverandre bedre i hverdagen, melder hovedtrener André Jørgensen Hofstøl.

Artikkelen ble revidert 10.4.