Kristijan Jurisic: – Vi må gå for full pott! – ØIF Arendal

Kristijan Jurisic: – Vi må gå for full pott!

Kristijan Jurisic er Bærumsgutt og har hatt sin oppvekst i flere Bærumsklubber. Men han hadde også flere år i Haslum, og nå forteller han hvordan det blir å møte «gamleklubben» til et så viktig oppgjør.

Det er viktig at vi har full fokus inn mot morgendagens kamp og at glemmer Elverum kampen for nå. For om vi skal tape poeng i morgen så betyr Elverum kampen nesten ingenting.

Slik introduserer Kristijan Jurisic morgendagens kamp. For kampene mot henholdsvis Haslum og Elverum er svært viktig for et potensielt seriemesterskap for ØIF Arendal. For dersom vi vinner de to påfølgende kampene så ligger alt i våre egne hender for å vinne årets sesong i Rema1000-ligaen. Men dersom morgendagens oppgjør skulle ende med poengtap så kan veien til seriemesterskap bli tøffere og lengre. Nettopp det forteller ØIF Arendal sisteskansen mer om.

Vi må gå for full pott både i morgen og mot Elverum. Vi har ambisjoner om å være helt i toppen og spille Champions League og er det utelukket med noe annet enn fire poeng.

Det sier Kristijan samtidig som vi minner han på at alt er i våre egne hender dersom vi skulle vinne de to påfølgende kampene. For dersom ØIF Arendal unngår poengtap i resten av seriespillet så vil vi vinne over Elverum på innbyrdesoppjør.

– Seriemesterskap er viktig. Det henger jo litt igjen med at tidligere ga den Champions League plass. Derfor har det mer betydning enn hva det har i andre land, forteller Jurisic.

Men som Kristijan nevnte innledningsvis så er det Haslum først og det er også naturligvis der fokuset skal ligge i denne saken. For Kristijan advarer om at den kommende bortekampen blir veldig vanskelig.

Det er ikke til å stikke under en stol at Haslum har hatt en litt nedadgående kurve de siste kampene og par årene. Men at de er i krise vil jeg ikke si. Spesielt på hjemmebane så er de gode.

BAKGRUNN: ØIF Arendal møter et lag i «krise» » ØIF Arendal (oifarendal.no)

Kristijan minner oss på Haslum er eneste laget som har slått Elverum i år, og da nesten med 10 mål.

De har egentlig vært fryktelig gode hjemme men med et par feilskjær.

En skal også huske at det er en kamp vi har slitt tidligere med. Bortekampen der borte er tøff, sier ØIF Arendal sisteskansen.

Hvordan blir det for deg å spille mot gamlekjente i Haslum?

For min egen del så har rivaliseringen forsvunnet litt. Det er nesten 7 år siden sist jeg var der, så det er ikke helt det samme lengre.

Haslum var en stormakt den gangen du var der, hva tenker du om det og dagens Haslum?

Ja det stemmer, Haslum var en stormakt. Jeg gikk jo fra klubben i glansperioden for å gå til en klubb som var på vei til å bli en stormakt (ØIF Arendal). Nå føler jeg egentlig mer at ØIF Arendal er min klubb enn hva Haslum er eller har vært.

Hva er dine siste tanker før vi setter kursen til Haslum?

Vi må gå ut der med 100% fokus på oss selv fra start. Glemme viktigheten og kommende kamper og gjøre jobben, smiler Kristijan lurt.

Kampen mot Haslum ser du på Direktesport.no fra kl. 16:00 i morgen.