Vær en hverdagshelt, vær en skravlekopp! – ØIF Arendal

Vær en hverdagshelt, vær en skravlekopp!

Det er ingen hemmelighet, vi har vært gjennom en tøff tid med Covid-19. Flere har nok kjent på det å være alene i en høyere grad enn før. Derfor har ØIF Arendal gått sammen med skravlekopp for å fremme små, risikofrie sosiale sammenkomster slik at du igjen kan få skravle i vei!

I desember kan hele Norge være med på å gjøre førjulstida litt mindre ensom for oss selv og andre. For sammen med Skravlekopp så ønsker ØIF Arendal å fremme for at flere kan få møtes og snakke ut igjen.

Vi oppfordrer derfor så mange som mulig til å gå turer og sette av tid til en prat i ukene fremover.

Og det behøver ikke å være utelukkende aktiviteter hvor en møtes. Også en liten telefonsamtale kan være en hverdagsglede for mange. Så planlegg gjerne å ta en telefon til noen du er glad i. Det er både sunt for deg og den heldige på andre siden av røret!

Målet med kampanjen er at så mange som mulig skal få et hyggelig møte før jul.

Sammen med Skravlekopp så kan du også arrangere ditt eget arrangement som åpner opp for flere i nærområdet kan ta del i dine ønskelige aktiviteter.

Du registrerer enkelt ditt arrangement her.

Du kan også registrere den lille praten du hadde på telefon. Om du lurer kanskje på hvorfor du skulle gjøre det? Vel, av den enkle grunnen for at du kan bli med på en stor og god kampanje som strekker seg for et felles mål. Du vil også av den grunn være med på å fremme kampanjen i ytterligere grad slik at flere får sjansen til å ta del.

Ønsker du å bli med å tur?

Ønsker du å bli med på trygge og gode arrangementer og lurer på om det finnes noen i nærheten? Se kart over arrangementer her

Har du vært med på et arrangement i regi av noen andre? Registrer at du har vært med på et arrangement her

For deg som er en #Hverdagshelt

Vi i ØIF Arendal er så heldig og har utrolig mange flinke og fine mennesker internt og rundt klubben. Vi jobber alltid for å fremme gode prosjekter som skal være med å løfte deg frem. Vi ønsker å være hverdagshelter og vi ønsker at du skal være en hverdagshelt. I denne kampanjen får du virkelig muligheten til å være nettopp det. Så du som leser, la oss sammen være hverdagshelter. Planlegg et arrangement og publiser det her slik at vi kan gjøre verden til et litt mindre ensomt sted under covid-19.

For mer informasjon besøk: Gjør desember lysere! – Sammen i Desember

PS. Dersom du er syk så kan du dessverre ikke delta på arrangementer før du blir frisk igjen, dette er naturligvis sånn for at en ikke skal smitte andre.