Blir Olaf Ritcher Hoffstad å se i landslagstroppen til VM 2021? – ØIF Arendal

Blir Olaf Ritcher Hoffstad å se i landslagstroppen til VM 2021?

I morgen får vi vite hvilken spillere som får muligheten til å representere Norge i VM i Egypt 2021. I bruttotroppen finner vi en kjenning, nemlig vår egen superkant Olaf Ritcher Hoffstad!

Han var klar til å representere Arendal og Norge ved sist landslagsuttak, men på grunn av stigende smitte både på nasjonalt og internasjonalt nivå så måtte den lynraske ØIF Arendal kanten bli hjemme. I morgen kan Olaf Ritcher Hoffstad få en ny mulighet til å bli en del av det norske A-landslaget. Dog denne gangen i et mesterskap!

LES OGSÅ: Samling for yngre landslag avlyses!

For i morgen får vi vite hvem landslagssjef Christian Berge har valgt ut som sine spillere til mesterskapet i januar som etter planen skal spilles i Egypt.

Olaf Ritcher Hoffstad er som eneste ØIF Arendal spiller med i bruttotroppen som består av 35 spillere. Forhåpentligvis for både oss og Olaf så blir han en av de som reise til Egypt for å spille med flagget på brystet. Men det er hard konkurranse om plassene fra blant annet et kjent fjes som tidligere har vært innom ØIF Arendal, nemlig Magnus Jøndal.

LES OGSÅ: Magnus Jøndal legger opp!

Vi vil oppdatere oifarendal.no i morgen fortløpende når vi vet mer om landslagssjefen sine beste menn.