Full pott i dagens kamper for rivalene! – ØIF Arendal
Taigaen

Full pott i dagens kamper for rivalene!

Medaljekonkurrentene til ØIF Arendal gjorde jobben i kveldens kamper. Det betyr at Elverum tar over tabelltopp igjen mens Drammen stabiliserer seg på 3. plassen.

BAKGRUNN: Kan medaljekonkurrentene tape poeng? » ØIF Arendal (oifarendal.no)

Det var hele 10 lag som skulle ut i dagens runde. For oss med hjerte i ØIF Arendal så hadde vi et lite håp om at Haslum og Bækkelaget skulle hevde seg på bortebane mot favorittene Drammen og Elverum. Men medaljekonkurrentene for ØIF Arendal fikk grei skuring på hjemmebane.

Se hvordan alle kampene utartet seg nedenfor.

DRAMMEN – HASLUM

I oppgjøret mellom Drammen-Haslum så stakk de blå fra ganske tidlig og Haslum klarte aldri helt å utfordre drammenserne som nå får en luke ned til Bækkelaget på 4. plassen. Sluttresultat ble 35-22 til hjemmelaget. Et sterkt resultat for de blå fra Drammen.

ELVERUM – BÆKKELAGET

Så over til kampen i innlandet. Bækkelaget kriget godt i første omgang mot Elverum. For i Terning arena så var laget, som gjestet Sparebanken Sør Amfi sist, det førende laget ved flere anledninger. Men i kjent Elverum stil så holder de stand og slår alltid tilbake. Til pause så sto det 18-18, men etter pause så skrudde laget fra innlandet på turboen. Det ble fort tydelig at Bækkelaget ikke maktet å henge med den regjerende seriemesteren og sluttresultatet ble 36-25.

RUNAR – NÆRBØ

Runar skulle slå tilbake etter en periode med dårlige resultater. Allikevel hadde begge lag meldt på forhånd om at kampen kunne gå begge veier. Det spørs om Nærbø virkelig mente dette, for i Runarhallen var Jærbuene best fra start til slutt og vant fortjent 26-34

FJELLHAMMER – SANDEFJORD

Sandefjord tok sin tredje strake seier i bortekampen mot Fjellhammer. I en kamp som kunne gå begge veier. Det betyr at Sandefjord klatrer opp fra nedrykksplass og sender til gjengjeld dagens motstander ned på 12 plass.

VIKING – HALDEN

I Stavanger hadde Halden kommet på besøk. I en kamp som lenge var jevn, men som hjemmelaget så ut til å ro i land så klarte ulvene å slå tilbake 3 minutter før slutt når Halden scoret sitt 23. mål. I de siste minuttene var det kaos i begge ender av banen, men ingen av lagene maktet å sette ballen i mål. Ulvene vant dermed kampen 22-23.