Magnus Jøndal har bestemt seg for når han legger opp! – ØIF Arendal

Magnus Jøndal har bestemt seg for når han legger opp!

Landslagsspilleren, Magnus Jøndal har bestemt seg for når han skal legge opp. Hans klubb, Flensburg, skriver i en pressemelding at den tidligere ØIF Arendal profilen har valgt å legge håndballen på hylla etter OL 2021!

I ettermiddag ble det klart at Magnus Jøndal ikke fortsetter med håndball etter OL i 2021. Det bekrefter hans klubb, Flensburg i en pressemelding.

Den tyske storklubben skriver i pressemeldingen at Magnus Jøndal tok avgjørelsen om å gi seg i begynnelsen av innværende sesong.

Magnus flytter dermed hjem til Norge når kontrakten hans med Flensburg opphører.

Landslagsprofilen gikk fra Follo til ØIF Arendal tilbake i 2014. Her ble han værende i 2 år før turen gikk videre til GOG i Danmark.

Han var med på å ta seriegull med ØIF Arendal i 2014/2015 og 2015/2016 sesongene, samt vant ØIF Arendals siste Norgesmesterskap i 2014/2015 over Bodø. Han scoret til sammen 252 mål for ØIF Arendal (I følge handball.no)

Magnus Jøndal for ØIF Arendal tilbake i 2014.

En retur til norsk topphåndball skal ikke være aktuelt

Magnus skal ikke være aktuell for en retur til norsk håndball. I hvert fall ikke på et «høyt nivå». Han har bestemt seg for å vende tilbake til gamle røtter og bruke mer tid sammen med familien sin.

– Planen er å bosette seg i Follo eller i nærheten, men håndballspill på høyt nivå er ikke en del av det nye livet.

Videre forteller Magnus at det å vinne Bundesligaen med Flensburg er han største håndball øyeblikk, men at det også var moro å ha vært med å spille Håndballgutta til to VM-finaler og ikke minst å få oppleve EM-kampene på hjemmebane i Trondheim.

Les mer i Flensburg sin pressemelding her >>

Magnus Jøndal født 7. februar 1988
Spilte for ØIF Arendal fra 2014-2016
Spiller venstre kant i SG Flensburg Handewitt, Tyskland
Debuterte for Norge 15.04.2010
Har spilt 156 landskamper og scoret 496 mål