Slik gikk det med målduellen! – ØIF Arendal

Slik gikk det med målduellen!

Før kampen så skrev vi om potensielle mulige måldueller i kampen. Men vi kan med glede si at vi bommet litt i dag, for i dag var det nemlig to andre karer (som vi ikke nevnte i artikkelen) som skulle vise seg frem!

Les først: Hvem vinner dagens toppscorer duell? » ØIF Arendal (oifarendal.no)

Vi snakket om flere mulige kandidater til dagens målscorer duell, men det var Laurits Mo Rannekleiv og Olaf Ritcher Hoffstad som stjal showet i Sparebanken Sør Amfi mot Bækkelaget.

For i en kamp som ØIF Arendal var best i fra start til slutt så scoret våre to gutter til sammen 14 mål.

15L. Rannekleiv8/1000/0/01
17O. Hoffstad6/810/0/00

Bakspilleren Oscar Aleksander Lysgård for Bækkelaget var den som var nærmest til å by opp våre gutter til dans. Han satte også inn 8 scoringer, men på en del flere avslutninger.

14O. Lysgård8/1511/0/01

Henholdvis ligaen toppscorer, Emil Midtbø Sundal ble stoppet ganske greit av det beintøffe ØIF Arendal forsvaret i dag. Han fikk nemlig kun ballen i kassen ved 2 anledninger.

E. Sundal2/1300/0/01

En hyllest må vi også gi til våre sisteskanse i Kristijan Jurisic som leverte en strålende kamp. Han forteller etter kampen at Sundal var naturligvis en av ØIF Arendals fremste fokuser inn mot kampen. Nå i ettertid kan en vil påstå at gutta lykkes med å begrense hans evner til å score mål i dagens oppgjør.

(TV) Hør flere reaksjoner fra våre gutter her!