Hvem vinner dagens toppscorer duell? – ØIF Arendal

Hvem vinner dagens toppscorer duell?

Det nærmer seg avkast i Sparebanken Sør Amfi. I dag er det Bækkelaget som står på motsatt banehalvdel. I den anledning så lurer vi på om våre gutter kan hevde seg i antall scorende mål mot Rema1000-ligaens toppscorere.

For å sette fokus på den interne kampen i kampen så ønsker vi denne gangen å stille spørsmålet før kamp, hvem går seirende ut av dagens toppscorer duell? For ØIF Arendal scorer jevnt og trutt mange mål, men BSK har også noen spillere som er glovarm i angrepsspillet. Så her er våre toppscorer dueller.

Sondre Paulsen VS Emil Midtbø Sundal
Det hersker liten tvil om at dette blir en spennende duell å følge med på. Begge spillerne har herjet fra backplass for hver sitt lag den siste tiden. Emil troner riktig nok øverst på toppscorer listen og har gjort det i de siste årene, men Sondre Paulsen er ikke langt bak og befinner seg før dagens kamp på en 4. plass i Rema1000-ligaen. Blir det kanskje en intern målkamp mellom disse to sentrale typene?

Kristian Rammel VS Aksel Andre Strupstad

Som nevnt tidligere, den tidligere BSK kapteinen og nåværende ØIF Arendal kaptein, Kristian Rammel er nok ekstra gira inn mot dette oppgjøret. Riktig nok er det ikke han som har scoret flest mål så langt i år men har vist styrken sin bakover i forsvaret. Er det i dag han skal banke inn kasser på kasser? Kanskje det, men utfordreren Aksel Andre Strupstad som spiller på linja for BSK har virkelig vist målform den siste tiden. Etter å ha gjort 20 mål på de 3 siste kampene fra linjen så kan han fort bli en utfordring for ØIF Arendal forsvaret. Vi krysser fingrene for at Kristian holder Aksel unna samtidig som han kjemper seg forbi i angrep!


Lars Jakobsen VS Trym Korperud Johnsen

Kanskje ikke den mest opplagte duellen, men to veldig gode spillere som ser ut til å være i form begge to. Vi har lyst å kalle dette for en skytterduell, Lars vet vi alle hva besitter og viste virkelig storform sist mot Nærbø med 10 kasser. Trym er ikke bare en skytter, men skytter allikevel godt! Blir det han som blir BSK fremste våpen dersom ØIF Arendal lukker forsvaret helt? Det gjenstår å se. Marinko Kurtovic har nok advart våre gutter om denne samt de andre aktuelle utfordringene…

Kampen kan du se på direktesport.no fra kl. 18:00