5 raske fakta før ØIF Arendal-Bækkelaget! – ØIF Arendal
Fra møtet mot Bækkelaget 3. mars 2019. Foto:

5 raske fakta før ØIF Arendal-Bækkelaget!

Kl. 18:00 i dag står ØIF Arendal og Bækkelaget klar i Sparebanken Sør Amfi til dyst. Vi har tatt en liten kikk på litt statistikk og annet moro før den kommende kampen. Her har du 5 raske fakta om de to klubbene.

Klar for kamp men sulten på litt raske fakta om de to klubbene før oppgjøret? Da har du flaks for det finner du nemlig her!

1. De siste kampene (de 5 siste oppgjørene) mellom ØIF Arendal og Bækkelaget har et målsnitt på 60 mål. Med oppgjøret 03. mars i 18/19 sesongen som den mest målrike (36-32 til ØIF Arendal). Vi får håpe rammene er like for dagens kamp…

2. Rema1000-ligaens toppscorer de siste årene, Emil Midtboe Sundal for BSK har i snitt (de siste 5 oppgjørene) scoret 6,4 mål per kamp mot ØIF Arendal. Det hadde på årets toppscorer liste (som han for øvrig også topper) vært kvalifisert til en 3 plass. Han blir viktig at våre ØIF Arendal gutter passer på!

3. ØIF Arendals Kristian Rammel har spilt og vært kaptein for begge klubbene. Vi har spurt om han har noe innside informasjon om dagens toppkamp, og han tror at dette blir nøkkelen for å slå BSK i dag.

4. BSK er ligaens snilleste lag så langt i sesongen.

5. Formkurven: De siste 5 kampene så har BSK vunnet 3, spilt uavgjort 1 og tapt 1. De 2 sistnevnte oppgjørene har henholdsvis vært mot FyllingenBergen og Drammen den siste tiden. Mens ØIF Arendal har vunnet 3 og tapt 2 kamper. Tapene kom som kjent mot Nærbø og Sandefjord, men med en opptur i Nye Loen sist helg. Vil oppturen fortsette mon tro?