Spillerbørsen mot Nærbø – ØIF Arendal

Spillerbørsen mot Nærbø

Se hvem som er ØIF Arendal spillerbørs jury sin favoritt etter dagens seier i Nye Loen!

Best på spillerbørsen mot Nærbø Med sine 10 mål bidro Lars Jakobsen sterkt til at ØIF Arendal er tilbake på vinnersporet etter forrige helgs fadese mot Sandefjord. ØIF Arendal slo Nærbø 30-28.

Dansken er best på spillerbørsen i en kamp hvor det viktigste var å vinne og få litt orden på selvtilliten før tøffe kamper mot Bækkelaget, Haslum og Elverum før eliteserien tar en lang pause. ØIF Arendal leverte ikke opp imot sitt beste i kampen mot Nærbø, og det kladdet både i første og andre omgang. Seieren satt langt inne og det var masse dramatikk med rødt kort til Hermann Vildalen og haugevis med bomskudd. Vi noterte 18 bomskudd for ØIF. Tre av dem da Nærbø hadde tatt ut keeper og målet var åpent. Men for ØIF-mannskapet var det viktig med en opptur, og selv om det ble ekstra spennende i sluttminuttene, virket det som ØIF kontrollerte kampen de siste 20-25 minuttene. Og det var sterkt å komme tilbake etter å ha ligget under med 5 mål i første omgang.

Jakobsen blir altså honorert med 5 poeng som ØIF Arendals bestemann. Josip Vidovic får 3 poeng, mens Sondre Paulsen får 2 og Eirik Heia Pedersen 1 poeng.

SE OGSÅ: (TV) De beste høydepunktene fra Nærbø kampen!

Det gis altså alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av David Rui, Ingrid Sunde og Oddvar Paulsen. I tillegg inviteres en av tilskuerne i hver hjemmekamp til å delta i juryen.