Banens beste: – Vi har hatt mye fokus på dette i det siste! – ØIF Arendal

Banens beste: – Vi har hatt mye fokus på dette i det siste!

Kristijan Jurisic ble kåret til banens beste spiller. Han forteller i intervju sonen etter kampen at gutta har hatt et stort fokus på å finne og løse sine egne oppgaver den siste tiden.

Han ble dagens beste og det kan vi godt forstå. For dagens redningsprosent på 28 er noe misvisende. ØIF Arendal sisteskansen var nemlig svært delaktig til at våre gutter rodde seieren i land med flere 100% sjanse redninger. Nå forteller han litt om hvordan kampen var…

– Vi starter ganske bra, men så får vi en periode som vi faller litt ned. Heldigvis så blir spillet bedre utover 1. omgang igjen og det tar vi med oss videre inn i kampen.

Han fortsetter…

– Dessverre så syntes jeg at vi stresser litt, men sånn er det bare. Vi har hatt litt dårlig flyt i det siste så det kan forklare stresset. Det var viktig å vinne i dag. Vi vil så mye, vi vil bevise at vi kan så mye mer enn hva vi har vist i det siste. Vi har hatt et par dårlige resultater. Det fører til slutt til stress og dårlige avgjørelser underveis. Heldigvis ror vi det allikevel i land!

LES OGSÅ: Revansje i Nærbø!

Videre forteller han hvorfor et slikt resultat som i dagens kamp er så viktig som det er…

Vi har hatt mye fokus i det siste på at vi skal ha våre egne oppgaver. Et fokus om å finne frem til noe som funker, i dag sitter det. En kombinasjon av godt spill og en god dialog innad i laget gjennom kampen gjør at vi ror en viktig kamp som dette i land. Det er viktig at vi har disse tingene på plass, da blir det som i dag.

Han fortsetter…

– Nå har vi mange vanskelige kamper på rekke og rad. Bækkelaget hjemme først, før vi skal borte mot Haslum og Elverum. Det blir tøft, men det er en god mulighet for oss å vise at der vi har vært den siste tiden er ikke der vi vil være. Vi skal ta med oss denne kampen videre, for det var som sagt veldig viktig å vinne her i dag!