Sander Løvlie Simonsen: – Vi er ekstremt revansje lysten! – ØIF Arendal

Sander Løvlie Simonsen: – Vi er ekstremt revansje lysten!

Supervingen lover at morgendagens kamp er et oppgjør som ØIF Arendal skal vise seg fra en annen side. Det er nemlig en ekstremt revansje lysten gjeng som skal gå ut på banen og spille i Nye Loen hallen.

Selv om ØIF Arendal gutta har vært inne i en litt dårlig periode den siste tiden så har den lokale superkanten vist seg frem fra sin beste side. For på de siste oppgjørene, ja faktisk helt tilbake til NM-exiten så har Sander Løvlie Simonsen vært glimrende god. Nå skal han og resten av laget igjen tilbake til hvor «nedturen» startet. Det er dog helt klart at gutta reiser dit for å revansjere seg, men Sander syntes allikevel det er vanskelig å spå hvordan kampen kommer til å bli.

– Hver kamp lever sitt eget liv. Selv om formen for min egen del har vært god den siste tiden, så vet jeg ikke hva den er i morgen. Det jeg vet er at jeg, sammen med resten av gutta skal gi alt i morgen. Innsatsen skal være på topp og så får vi se om hvordan dagsformen er der og da.

Vi har satt oss ned og brukt veldig mye tid på å forstå hvorfor vi er kommet inn i den mindre gode perioden. Alt det teoretiske skal være på plass, nå gjenstår det som sagt å se hvordan det faktisk blir i morgen. En ting er sikkert, vi er veldig revansje lystne!

LES OGSÅ: Nærbø-kampen kan ikke komme fort nok!

– Som vanlig så kommer dette til å bli en veldig tøff kamp. Vi vet og har lært at Nærbø er ekstremt gode hjemme. De har også bygget videre fra NM-exiten og har virkelig kommet seg i toppform. Det blir ekstremt tøft, men det kommer ikke til å bli en lik kamp som vi så i NM Semifinalen. Vi skal ut der og vise oss fra en annen side!

Kampen mot Nærbø kan du se på direktesport.no fra kl. 17:35