En beintøff kamp måned i vente! – ØIF Arendal

En beintøff kamp måned i vente!

Gårsdagens kamp er lagt bak oss og nå er det kampen på Nye Loen kommende søndag som gjelder. Kampen på fjøset i Nærbø blir starten på en hektisk og tøff måned for ØIF Arendal gutta. Slik ser kampene for desember måned ut.

Etter en tøff helg med tapet hjemme for Sandefjord så er det godt å kunne se litt fremover mot nye muligheter. For kampene kommer nok så tett fremover og i tillegg så er det mange vanskelige tøffe bortekamper i vente.

For allerede kommende helg skal ØIF Arendal ut i ilden igjen, i en kamp som vi har mye å revansjere. Da skal vi nemlig tilbake til Nærbø hvor vi tapte i NM-semifinalen. I tillegg så er nok gutta veldig lysten på å slå tilbake etter tapet mot Sandefjord.

Det følgende kampprogram ser slik ut:

Etter oppgjøret i Nærbø så får vi besøk hjemme i Sparebanken Sør Amfi av Bækkelaget til årets siste hjemmekamp. Det blir i likhet med Nærbø, et ordentlig tøft oppgjør. For de gule og blå fra Oslo har vært i kanonform den siste tiden. Dette oppgjøret kan riktig nok bli flyttet, ettersom at ØIF Arendal ønsker å hjelpe Elverum i Champions League, les mer av det her.

Like før jul kommer oppgjørende mot Haslum og Elverum tett på hverandre. Begge disse skal spille på bortebane i to vanskelige arenaer. Merk deg også datoen for oppgjøret i Terningen Arena. Kun to dager før jul, så vi kan nok vente oss en ordentlig kjøling utendørs temperatur når ØIF Arendal reiser opp mot innlandet.

Det kan konkluderes med at programmet som våre gutter har før jul blir steintøft, men det er oppgjør som gutta skal være klare til. For etter det sure tapet mot Sandefjord så er gutta toppmotivert til å slå tilbake, når som helst, hvor som helst mot hvem som helst. Innspurten på høstsesongen skal bli skikkelig spennende.

Det er siste sjanse til å få navnet sitt på drakten. I morgen stenger salget. Se webshopen vår her!