Best på spillerbørsen mot Sandefjord – ØIF Arendal

Best på spillerbørsen mot Sandefjord

Se hvem som var dagens beste ØIF Arendal spiller.

Til tross for målshow av Sondre Paulsen i andre omgang røk ØIF Arendal på sitt første hjemmetap i Sparebanken Sør Amfi på ett år. Sondre Paulsen scoret 10 mål på 12 forsøk i andre omgang mot Sandefjord, og var uten tvil bestemann på ØIF Arendal i en kamp som Sandefjord til slutt vant 33-30.

Men det tok tid før Sondre kom i gang. Han hadde kun ett skudd i førsteomgang, og det var bomskudd.

Laurits Rannekleiv scoret fire mål og kriget seg til noen straffekast i kampen og honoreres med 3 poeng av juryen.

Også Josip Vidovic meldte seg delvis på i slutten av andre omgang og får 2 poeng. Det siste poenget går til Eirik Heia Pedersen.

Det gis altså alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.

Juryen består av David Rui, Ingrid Sunde og Oddvar Paulsen. I tillegg inviteres en av tilskuerne i hver hjemmekamp til å delta i juryen. I kampen mot Sandefjord supplerte Ommund Hansen juryen