Tre muligheter på rad til å slå tilbake! – ØIF Arendal

Tre muligheter på rad til å slå tilbake!

ØIF Arendal ligger på 2. plass på tabellen. Allikevel er det ingen som mener at «ting er som de skal» etter klubbens tre siste kamper.

Nærbø i NM, Halden borte og spesielt Sandefjord i Sparebanken Sør Amfi var kamper under det prestasjonsnivået det er lov å vente av ØIF Arendal. Nå møter vi Nærbø om igjen, så Bækkelaget hjemme og Haslum borte, på rekke og rad.

Tre fantastiske muligheter til å slå tilbake!

Hva kan vel være bedre enn å få lov til å reise til Jæren igjen? Møte Nærbø på hjemmebane å vise hvor «skapet skal stå». Denne gangen er det mentale utgangspunktet for oppgjøret på mange måter snudd. Nå er det Nærbø som skal forsvare siste resultat og ØIF Arendal som kan gå i «strupen»!

Så kommer tabell nabo Bækkelaget på besøk i Sparebanken Sør Amfi. En unik mulighet til å gjenskape den avstanden, hegemoniet om du vil på 2. plassen i Rema 1000-ligaen. En unik mulighet til å vise alle andre lag at ØIF Arendal har klart å ta solid plass som nr. 2, godt foran de som ønsker å komme bakfra å utfordre sørlendingenes posisjon. Seier også mot BSK er det som skal til.

At vi snakker om nr. 2 plassen er ingen abdisering av målet om å bli nr. 1 i Norge. Ei heller å bli seriemester inneværende sesong. Men det er en erkjennelse av at resultatene så langt i høst, har gitt oss en lengre vei å gå. Og en solid hånd på 2. plassen kan vi ta med seier også mot Bækkelaget.

Haslum i Oslo har også vært «en nøtt» å knekke for ØIF Arendal. Derfor er det flott at denne kampen kommer som den tredje på rekken av utfordringer. For faktum er at dersom våre gutter vinner de tre neste kampene, da har vi det beste utgangspunkt for turen til Elverum 22. desember. En tropp full av selvtillit for å møte Elverum der vi liker som best å slå dem – i Terningen Arena.

Det er akkurat så offensive vi trenger å være. Sette fokus på den neste oppgaven, Nærbø. Glemme alt annet. Men vite at vi faktisk kan snu siste tids nedtur til en solid opptur, før vi tar juleferie.

Og det beste av alt – det er bare opp til oss selv!

Joda. Vi har litt utviklingsarbeid å gjøre. Men det fantastiske med den jobben er at det handler ikke om ferdigheter. De er på plass. Det handler om å løpe den mentale mila.

Klarer vi det vil vi uansett gi oss et svært godt utgangspunkt for sluttspillet. Og sannheten er at vi fremdeles kan gjøre årets sesong til ØIF Arendals beste gjennom tidende.

Da må vi vinne sluttspillet og stikke av gårde med Norges aller gjeveste E-cup-plass. Den som kan gi Champions League.