Marinko Kurtovic – Livsfarlig kamp om vi ikke er på! – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic – Livsfarlig kamp om vi ikke er på!

Marinko Kurtovic har mange gode minner fra tiden i Sandefjord og mimrer litt tilbake før dagens kamp. Men han forteller at når kampen begynner så er det hele glemt og det er kun seier for ØIF Arendal som er godt nok.

ØIF Arendal – Sandefjord står på dagens meny fra Sparebanken Sør Amfi. Klokken 17 er det avkast i en kampen man kan se direkte på direktesport.no. I anledning gjestene fra hvalfangerbyen så er Marinko Kurtovic i mimre hjørnet og fortelle litt om tiden hans i Sandefjord.

– Jeg har veldig mange fine minner fra tiden min i Sandefjord. Det var fulle tribuner, flere titler og Champions League. Jeg har ekstremt gøy. Vi var et lag som hadde mange vinnerskaller og vinnerkulturen satt i veggene. Så det at en nå igjen møter Sandefjord til en obligatorisk seriekamp hjemme i Sparebanken Sør Amfi er veldig kjekt.

Selv om han har mye historie i Sandefjord, så er han klar på at han legger fra seg følelse når alvorets time kommer og tar kampen som en helt vanlig kamp!

Vi i dag er det kun seier som er godt nok. Han forteller at trenerteamet krever «attityd» og at gutta leverer i dag, for det er en livsfarlig kamp om det skulle vise seg at gutta ikke er 100% .

– Vi kommer inn i en viktig periode med flere kamper nå, da må alle være på fra med i dag.

han fortsetter…

– I dag må spillerne være klare og gjør sine oppgaver. Dersom vi gjør slik som kampplanen tilsier så skal ikke Sandefjord kunne vinne her i dag. Men en vet jo aldri, de kan jo ha et fantastisk god dag og vi det motsatte. Så såklart kan de overraske oss. Men selv om det er bunnlaget i serien som kommer på besøk i dag så ser gutta på dette som en vanlig kamp. Vi skal, som nevnt mange ganger før, respektere hver motstander. Det er samme hvem vi møter, vi skal fokusere på oss og vårt spill.

LES OGSÅ: Kapteinen – I denne ligaen kan alle slå alle!

Han forteller at det er sånne kamper som i dag trenerteamet ønsker å få de optimale kampene. Marinko Kurtovic hinter om at spillerne som ikke er helt i form skal få sjansen og at de er nødt til å ta vare på slike øyeblikk og vise hva de er god for.

Hva forventer du fra Sandefjord?

– De (Sandefjord) er et spillende lag som har vist at de kan spille jevnt med de beste lagene i ligaen. De er et ungt lag med mange gode spillere, som har hatt en flott utvikling de siste årene. Det er derfor det er så viktig at vi ikke fokuserer på tabellen, men oss selv og er på fra start.

Og nettopp det skal være dagens suksess faktor, for ØIF Arendal skal angripe kampen fult fra start. Det skal sørge for at Sandefjord ikke skal få muligheten til å komme inn i kampen eller få energi til å gjøre noe.

– Dette er livsfarlige kamper om vi ikke er på, så i dag må og skal alle være på. Sånn er det bare, avslutter han.