Supporterbloggen – Tabelltoppen skal forbli vår! – ØIF Arendal

Supporterbloggen – Tabelltoppen skal forbli vår!

I dette Covid-19 året endrer situasjonen seg ofte, denne gangen har nye nasjonale smittevernsregler medført at det ikke er lov med 200 tilskuere i Sparebanken Sør Amfi. Jeg er takknemlig for at jeg skal sitte på tribunen.

Mens Sandefjord Håndball topper tabellen over lag-bestrafninger topper ØIF Arendal Rema 1000 ligaen. Det er topp mot bunn som møtes i kveld. Vi møter ett lag som kjemper en desperat kamp om å beholde plassen i ligaen, det kan være skummelt. 2 poeng i kveld er like viktig for begge lag, dersom Sandefjord ikke snur trenden vil det ikke gå mange rundene før nedrykk er ett faktum, og ØIF Arendal trenger 2 poeng for å beholde den øverste plassen på tabellen.

LES OGSÅ: ØIF Arendal har «alltid taket» på Sandefjord og Sandefjord og Sandefjord!

Kampen er utsolgt og jeg er som skrevet over 1 av 102 mennesker som får muligheten til å være der. Jeg gleder meg over hver serierunde og hver kamp som blir spilt nå om dagen, vi har sett at fotballen har blitt rammet med smitte, det har vi heldigvis unngått så langt. ØIF har lagt ut flere artikler i forkant av dagens kamp og jeg var en av de som ble emosjonell da jeg leste om ØIF Arendal sim første hjemmekamp i toppligaen mot akkurat Sandefjord Håndball. Det får meg virkelig til å tenke tilbake på den reisen jeg har fått være en del av, en reise fylt med magiske opplevelser hvor jeg har fått venner for livet!

Ett lag kjemper om å komme opp på kvalik-plass og ett lag vil beholde første plassen. I dag håper jeg våre fantastiske gutter storspiller! Jeg håper de har funnet tilbake til spillet de viste sist hjemmekamp mot Kolstad. Det venter tøffe oppgjør inn mot juleferien, nå trenger vi en god kamp. Ingen kan innkassere poeng før kampen er spilt, ingen kan tillate seg å møte opp og gi 70%. Men dersom våre ØIF gutter er skjerpet fra start SKAL 2 poeng inn på konto! GOD KAMP!