På denne tabellen topper Sandefjord Håndball! – ØIF Arendal

På denne tabellen topper Sandefjord Håndball!

Det er selvsagt ikke snakk om den vanlige tabellen. Men søndagens gjester fra hvalfangerbyen kan allikevel skryte på seg tabelltopp, men riktig nok innenfor en annen kategori enn poeng…

Søndag så kommer Sandefjord Håndball på besøk i Sør Amfi og før oppgjøret så viser deg seg at gjestene leder en av årets Rema1000-liga tabeller. Tabellen over lag-bestrafninger!

Det gir neppe noen fordel å toppe tabellen over mest bestrafninger, og da i hvert fall ikke på lik linje med den vanlige tabellen. Men kanskje det allikevel er en liten trøst for søndagens gjester. For det sier jo noe om Sandefjord laget. Det forteller oss at de slettes ikke er fornøyd med tabellplasseringen i årets Rema1000-ligaen. De fighter og slåss med «nebb og klør» hver eneste gang muligheten byr seg. Et lag som prøver alt de kan for å ta poeng. Et lag som er toppmotivert og går med et stort ønske om å gjøre et sprang oppover tabellen. Søndagens oppgjør vil nok bære preg av det. Kanskje denne gjengen har noen skitne triks på lur når de på gjester Sør Amfi? Kanskje de bare har vært uheldige så langt?

Hva som er svaret er vanskelig å si, men dersom en gløtter på tabellen over bestrafninger, så vil en se en klar ledelse til Sandefjord. En vil også se et ØIF Arendal er i en «posisjon» som vi slettes ikke er vant til å se.

Som en ser er Sandefjord fysiske, de er ikke redd for å ta i et ekstra tak. Det er nok viktig å være klar over når gjestene fra hvalfangerbyen står på motsatt side av Sør Amfi i søndagens match. For dette blir slettes ikke lett, selv om det i realiteten er en kamp mellom topp og bunn.

LES OGSÅ: Slik startet eventyret mot Sandefjord i Nedeneshallen!