ØIF Arendals medaljekonkurrent tapte poeng! – ØIF Arendal

ØIF Arendals medaljekonkurrent tapte poeng!

I kveld ble det spilt to kamper i Rema1000-ligaen. Drammen-Nærbø og Kolstad-Fjellhammer.

To Rema1000-liga kamper ble i kveld spilt i henholdsvis Drammen og Trondheim. Det var dukket for et skikkelig tøft oppgjør for medaljejagende Drammen når Nærbø kom på besøk, mens i Trondheim så de muligheten til å klatre opp på den øvre delen av tabellen. Slik gikk kampene…

DRAMMEN – NÆRBØ

Kampen mellom Drammen og Nærbø kan en kalle en god gammel dags stillingskrig. For her var det to lag som nektet å slippe hverandre. For fra start til slutt hold lagene følge, i en kamp som Nærbø var det førende laget. Den største ledelsen kom like over midtveis i kampen, da hadde Jærbuene fikk seg en 4 målsledelse, men Kristian Kjellings menn kriget seg tilbake i oppgjøret.

Også like før slutt var spenningen til å ta og føle på for de med hjerte i Drammen. For med under 2 minutter igjen så det kjørt ut for hjemmelaget, da satte nemlig Nærbø sin 30. scoring, og Drammen måtte dermed score 2 på kort tid.

De klarte de også, for den gamle ØIF Arendal kjenningen, Sindre Aho kom seg gjennom Nærbø forsvaret og satte den avgjørende scoringen i nettet like før slutt. Drammen berget dermed et poeng hjemme mot Nærbø, noe som en vil tro de er fornøyd med etter utfallet av kampen. For medaljekampen så er nok dette tvert i mot noe som drammensere er svært lite fornøyd med, for i utgangspunktet så taper de et verdifullt poeng.

VIL DU HA NAVNET DITT I DEN NYE ØIF ARENDAL DRAKTEN? LES MER HER!

KOLSTAD – FJELLHAMMER

Det ble også spilt en annen kamp i kveld. Kolstad tok imot Fjellhammer hjemme i et oppgjør som Trønderne startet klart best i. For det skulle nesten gå 10 minutter før de grønne og gule fra Østlandet skulle sette sitt første mål. Da ledet Kolstad allerede med 6 mål. Men det nyopprykkede laget kom sterkt tilbake utover første omgangen og tettet luken innen dommerne blåste av omgangen. Pauseresultatet var 11-10 til Kolstad.

Etter hvilen så sa Kolstad takk og farvel og dro i fra Fjellhammer fra starten av. Tilslutt så vant trønderne 27-18 og klatrer dermed opp forbi Haslum på en 6. plass med 15 poeng. 1 poeng bak Nærbø.