Kapteinen: – I denne ligaen kan alle slå alle! – ØIF Arendal

Kapteinen: – I denne ligaen kan alle slå alle!

ØIF Arendal kapteinen, Kristian Rammel gleder seg veldig til dagens match. Han forteller at alle gutter ser frem til å spille hjemme i Sparebanken Sør Amfi igjen, men advarer samtidig om kampen i dag blir vanskelig. For alle kan slå alle i året sesong, og Sandefjord kommer hit uten noe press.

Det er klart for en skikkelig «topp mot bunn» kamp i ettermiddag når Sandefjord gjester Sparebanken Sør Amfi. For før dagens kamp så ligger ØIF Arendal øverst, men Sandefjord ligger aller sist. Så det kommer nok ikke som noen overraskelse at alle setter favorittstemplet på våre gutter. Det lever gutta fint med, sier kapteinen Kristian Rammel.

Man har jo spilt hundrevis av sånne kamper opp igjennom sin karriere, hvor man er klare favoritter, og spesielt på hjemmebane. Det er ikke alltid like lett. Sandefjord kommer hit fullstendig uten press og kan senke skuldrene. Det er vi som har presset, kan du si. Samtidig lever vi fint med det. På hjemmebane er vi alltid favoritter uansett, så det er noe vi er vant med.

På spørsmål om han tror at Sandefjord kan overraske så er han klar på at de selvsagt kan det, spesielt i årets sesong.

– I denne ligaen kan alle slå alle, det synes jeg vi har sett hittil i sesongen. Fjellhammer kom hit og tok poeng, så Sandefjord kan også komme hit å gjøre ting vanskelig. Vi møter et bra lag med flere gode enkeltspillere, så dersom vi ikke er 100% påskrudd blir det tøft, det vet vi alle.

Han fortsetter…

– Vi er nødt til å forbedre angrepsspillet vårt fra de siste kampene. Vi har hatt for mye enkle tekniske feil og skuddbom som vi må luke bort. Får vi mer flyt i angrepsspillet enn vi har hatt de siste kampene, i tillegg til at vi hjelper Kristijan og André bakerst, så skal dette gå veien.

Dagens kamp er første gang på en måned at ØIF Arendal spiller hjemme i Sparebanken Sør Amfi. Kristian forteller at dette er en kamp alle gutta har gledet seg til i en stund nå…

– Det gleder jeg meg veldig til. Det er en god stund siden vi spilte hjemmekamp sist, og jeg vet at alle gutta er gira på å vise seg fram for det lille vi kan slippe inn av publikum. Svermen har gjort en fantastisk jobb så langt i år med å lage overraskende god stemning i hallen syns jeg, selv om det har vært få på tribunen. Vi krysser fingrene for at det også blir liv og stemning fra tribunen i dag!