Supporterbloggen – Tilbake til fjøset! – ØIF Arendal

Supporterbloggen – Tilbake til fjøset!

Guttene er atter en gang på vei til Nærbø og Nye Loen. Denne gangen er det klart for kamp nummer 14 i Rema 1000 ligaen, og i skrivende stund skiller det 4 poeng mellom ØIF Arendal og Nærbø.

Jeg var utrolig heldig som fikk sitte ringside under semifinalen, selv med kun 200 tilskuere var stemningen fantastisk. Jeg skulle så inderlig ønske at resultatet i den kampen endte annerledes, neste år.. Uansett gleder jeg meg vilt til vi kan fylle Svermenbussen og reise til Nye Loen sammen en gang når verden er normal igjen, det er virkelig en av favoritt-hallene jeg drar til i løpet av en sesong.

Jeg har skrevet det før, det er ett hjemmepublikum som kler seg i blått og støtter laget sitt og jeg er imponert over det de gjør i Nye Loen og den stemningen de skaper i hallen.

LES OGSÅ: – Tre muligheter på rad til å slå tilbake

Nå er det ligaen som gjelder! De 3 siste kampene ØIF Arendal har spilt har ikke vært noen «høydare». Vi står med 2 tap og 1 sliteseier borte mot Halden hvor vi kan takke Kristijan og en Sander i storform for 2 poeng med hjem til Arendal. Det gjør vondt å tape, men det gjør faktisk mer vondt å lese enkelte statuser og kommentarer på sosiale medier i etterkant.

Man kan mene mye om det som skjer på banen, alt må ikke publiseres og jeg har alltid ment at det er i motgang vi supportere er viktigst. Det er trist at vi ikke kan være den åttende spiller i kveld når gutta trenger oss som mest. Sammen med mamma tar jeg turen til Holt, nærmere bestemt til min «kollega» i Svermen-styret, Hege, iført drakt skal vi heie og juble.

LES OGSÅ: Sander Løvlie Simonsen: – Vi er ekstremt revansje lysten!

Hva tenker jeg så om kveldens kamp? Det er ingen tvil om at Vegard Øien hadde sin livs kamp mot oss i semifinalen, den tviler jeg på at han tangerer. På toppscorerlisten til Nærbø finner vi Tord Haugseng, Sindre Heldal og Lars Sigve Hamre, de scoret henholdsvis 6, 5 og 3 mål i semifinalen.

Jeg tipper Kristijan og André har studert disse nøye! Med godt forsvars- og målvaktspill får vi kontringer, og denne gangen skal ballen i mål. Frem med høygaffelen gutter, i kveld skal det kjempes på Jæren. GOD KAMP!