10 mål og dansk dynamitt! – ØIF Arendal

10 mål og dansk dynamitt!

Lars Jakobsen leverte en strålende kamp i Nye Loen Hallen i kveld. For han ga seg ikke før han hadde scoret 10 mål borte i Nærbø. Nå håper han på at selvtilliten stiger og at dette sørger for et «godt run» i juleprogrammet!

Dansk dynamitt!! Det var det vi fikk servert i dagens match. For selv om banens beste spiller sto mellom stenge for ØIF Arendal, så hadde vi en (av mange) fantastisk utespiller(e) og skytter i Lars Jakobsen i kveldens match!

For Lars Jakobsen satt hele 10 kasser i dagens match, i en kamp som virkelig sto til forventingene både før, i og etter oppgjøret.

På 13 forsøk satte altså dansken 10 mål. Målene kom både fra 10 meter og fra 7 meteren. Nå forteller dansken hvordan han opplevde kampen…

– Det er alltid deilig når det er stang inn. Det var det i dag. Jeg syntes vi spiller en god kamp og det er en utrolig viktig seier for gruppen. Det er klart at den siste perioden har vært tung for oss. Da hjelper det å vinne, og spesielt her i Nye Loen etter at vi tapte ved sist visitt.

– Men til slutt så var det vilt. De var veldig offensive og vi skulle bare ha tiden til å gå. Det var litt stress, men så åpnet det seg en liten luke som jeg løp i. Da var det ikke verre enn å løpe ballen i målen, sier en fornøyd Lars Jakobsen.

Selv om det er en viktig seier, og selv om den kommer på bortebanen hvor vi tidligere opplevde en forferdelig NM-exit så er dansken usikker på om det er en revansje.

– Nei, om det var en revansje vet jeg ikke. Jeg hadde gjerne byttet denne seieren med en seier i sist kamp her (NM-Semifinalen). Slik ble det ikke, men vi er allikevel fornøyd med dagens match. Dette bygger etterlengtet selvtillit i gruppen og forhåpentligvis vil det hjelpe inn mot de kommende oppgjørende i juleprogrammet!