Kristian Rammel avslører hva som blir nøkkelen i kampen mot BSK! – ØIF Arendal

Kristian Rammel avslører hva som blir nøkkelen i kampen mot BSK!

I morgen møter våre gutter Bækkelaget i Sparebanken Sør Amfi. Det er et oppgjør som ØIF Arendal kapteinen ser frem til.

Ny kamp står for tur, i morgen så kommer Bækkelaget på besøk i Sparebanken Sør Amfi. ØIF Arendal kapteinen, Kristian Rammel, har som mange vet en fortid i den gule og blå klubben fra Nordstrand og føler nok at morgendagens kamp er noe mer spesiell enn ellers. Vi tok en prat med Kristian før kampen for å høre hva slags tanker han har om oppgjøret, men også hva som gjør at dette oppgjøret er mer spesielt enn andre kamper.

– I løpet av min tid i BSK tror jeg at jeg spilte med 7-8 av de som er der nå. Jeg har mange gode minner fra tiden min der, men det som står sterkest er nok 16/17-sesongen, hvor vi tok en fullt fortjent sølvmedalje i serien med et lag nesten kun bestående av unge, lokale spillere. Vi hadde mistet et par sentrale spillere før sesongen og mange var usikre på hvor vi sto, men vi gjorde en knallsesong, hvor mange unge spillere fikk sitt definitive gjennombrudd.

I år kan BSK finne på å gjøre samme øvelse som når Kristian spilte der, for i nå er det nemlig duket for toppkamp når Bækkelaget besøker Sparebanken Sør Amfi. Før morgendagens kamp ligger de på 4 plass, og ser nok utelukkende oppover på tabellen. Nå ser Kristian for seg at hans tidligere lagkamerater kommer til Arendal for å gi våre gutter en ordentlig kamp om poengene.

– Bakover så må vi stoppe det hurtige ankomstspillet til BSK. I tillegg er naturligvis mye av fokuset på Sundal, ettersom han er toppscorer i ligaen for tredje året på rad. Framover møter vi et klassisk 6-0-forsvar, med en Nikolai Wiig i mål som har vært solid i år. Så det blir også viktig å få hull på han.

Han forteller videre…

– Jeg tror det blir en jevn og tett kamp mellom to lag som fortjener å ligge der de ligger på tabellen. BSK har vært veldig stabile i år, og har hatt en evne til å bikke jevne kamper i sin favør. Vi kommer fra en knallsterk borteseier mot Nærbø hvor moralen var meget bra, og hvor vi kriget gjennom 60 minutter. Det er vi også nødt til å gjøre i morgen, og det er alle gutta innstilt på, sier den høyreiste kapteinen.