Supporterbloggen – Back on track! – ØIF Arendal

Supporterbloggen – Back on track!

Det er klart for siste hjemmekamp i 2020. Til vanlig hadde jeg i dag gjort de siste forberedelsene for kveldens kamp. Det blir ikke slik i år.

Temaet for den siste hjemmekampen i desember de siste årene vært jul. Svermen har ansvaret for arrangementet og jeg har i flere sesonger ønsket publikum velkommen med pepperkaker, gløgg og julemusikk. Det er en kamp jeg alltid gleder meg ekstra mye til. I år blir det ingen pepperkaker eller gløgg. Men kamp blir det og jeg gleder meg masse.

LES OGSÅ: Kristian Rammel avslører hva som blir nøkkelen i kampen mot BSK!

Bortekampen mot Bækkelaget endte med uavgjort. ØIF Arendal har 4 poeng mer etter 14 spilte kamper. «Vi skal vinner hjemmekamper» har vært uttalt ved flere anledninger. I kveld skal ØIF Arendal vise at kampen mot Sandefjord var et arbeidsuhell!

Der enkelte har svartmalt situasjonen før borteoppgjøret mot Nærbø har jeg vært helt uenig. Vi er med helt i toppen, og etter seieren mot Nærbø står vi med 22 poeng, Elverum står også med 22 poeng men har 2 kamper mindre spilt. Enkelte supportere fra de indre skoger vil nok hevde at Elverum dermed har 26 poeng, men selv de må spille 2×30 minutter før 2 poeng kan inn på konto. I skrivende stund er ØIF Arendal så absolutt med i kampen om edelt metall og det er fremdeles opp til oss selv.

Bækkelaget har flere gode spillere, men en som gang på gang utmerker seg er ligaens toppscorer Emil Midtbø Sundal. I kveld må våre fantastiske spillere lage trøbbel for Emil og hindre han i å bøtte inn mål. I bortekampen mot Bækkelaget var det derimot linjespilleren Aksel Strupstad som ble toppscorer med 7 mål, så her holder det ikke å nøytralisere Sundal. Dersom ØIF Arendal setter forsvaret fra første stund, tvinger Bækkelaget til dårlige valg samtidig som de selv er kloke og «påskrudd» kan det fort bli gøy i Sparebanken Sør Amfi i kveld! Jeg håper på mange heroiske redninger fra Jurisic, underarmskudd i verdensklasse fra Jakobsen og mer arbeid for våre fantastiske kantspillere. GOD KAMP!