Marinko Kurtovic: – Vi har enda mer å gi! – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic: – Vi har enda mer å gi!

Det var en strålende fornøyd Marinko Kurtovic etter kampslutt i Sparebanken Sør Amfi, for ØIF Arendal spilte i kveld opp mot årsbeste mot Bækkelaget. Allikevel så sier treneren at vi fortsatt kan bli bedre!

– Vi spiller årsbeste i forsvar, vi stenger helt igjen bak. Det er rett og slett utrolig godt jobbet i dag.

– …De få gangene Bækkelaget klarer å komme gjennom så lukker Kristijan Jurisic buret, sier Marinko mens han henviser til ØIF Arendals sisteskansen sin redningsprosent på nesten 50%.

For det var en smilende Marinko vi møtte like etter kampen. Han var selvsagt godt fornøyd med kampen i sin helhet, men forteller også at han kunne tenke seg å se enda flere mål i dagens match.

– Misforstå meg rett, jeg er veldig godt fornøyd med dagens kamp. Men jeg kunne tenke meg at vi satt flere av sjansene i dag, vi brenner for mye skudd. Her er jeg helt sikker på at vi kunne ha vunnet med 10-15 mål.

Han fortsetter…

– Bækkelaget spilte for øvrig god bakover de også, men vi hadde en attityd og vilje i dag om gi alt. Jeg så på guttene at de virkelig ville dette i dag. Forhåpentligvis kan vi finspisse skuddene våre litt til. Klarer vi det så blir det veldig gøy fremover, smiler sjefen.

Han forteller litt rundt om hvordan gutta har jobbet de siste ukene etter de ulike nedturene som har kommet inne mellom.

– Vi har hatt et fokus på å «analysere oss selv» hva betyr egentlig det å ta ansvar, hvordan kan vi ta ansvar? Hva er vilje og hvorfor er det så viktig med attityd? Vi i trenerteamet har utfordret spillerne på dette og noen av gutta har hatt som oppgave om presentere hva disse ulike tingene er for de. Jeg tror dette er med på å skape den tryggheten og det ekstra giret som vi har manglet den siste tiden.

Det kan vi si oss enig i. For i dag var det et ØIF Arendal lag som satte tempo knappen på i angrep, samtidig som de låste forsvaret. Det var som rett og slett årsbeste og en fryd å se på. Etter kampslutt var det flere som utbrøt «-Dette, det var underholdning det». Men i følge Marinko har vi altså enda mer å se frem til, for dersom våre gutter finspisser skuddene slik som trenerbenken ønsker, vel da kan det virkelig bli spennende.

– Men jeg er veldig stolt over gutta i dag. Det er gøy at vi kan levere en slik kamp i den siste seriekampen hjemme for i år. Men nå retter vi fokuset mot Haslum og Elverum, for det er to veldig vanskelige oppgjør. Forhåpentligvis tar vi dagens kamp med oss og gjør det enda skarpere i de to kommende bortekampene.