Kan medaljekonkurrentene tape poeng? – ØIF Arendal

Kan medaljekonkurrentene tape poeng?

Det går fort mellom rundene nå før julen står for tur. Riktig nok så skal ikke ØIF Arendal ut i kamp i helgens program, men flere av medaljekonkurrentene skal. Slik er den kommende runden.

I morgen er det klar for en ny runde i Rema1000-ligaen hvor hele 10 lag skal i ilden. Det er kun ØIF Arendal, FyllingenBergen og Kolstad som ikke skal spille i helgen. Slik ser kampprogrammet ut.

16:00 Runar – Nærbø

Runar er inne i en beintøff periode med 3 tap på rad. De skriver selv på sine hjemmesider at fredagens ett-måls tap mot nabo Sandefjord var tung å svelge. Nå skal de møte Nærbø som var vært veldig gode den siste tiden. For med unntak av tapet mot oss nå nylig i Nye Loen Hallen så har Nærbø nesten tatt fullpott på de siste 5 oppgjørende, men unntak av uavgjort resultatet i Drammen. Begge lag er klar på at det blir en tøff kamp og at kampen kan gå begge veier.

18:00 Drammen – Haslum

Et oppgjør som klinger godt og som i utgangspunktet kunne vært et flott toppgjør. Dessverre for de som holder med de røde østlendingene, så har Haslum sunket litt på tabellen etter at de har kommet seg utover sesongen. For i likhet med Runar så har Haslum også tapt en del i de siste kampene, mens Drammen har virkelig fått fart på sakene. Men Haslum har vist seg å være farlige før og har for eksempel slått Elverum i år, så det er nok ingen som forventer en lett match i Drammen.

18:00 Fjellhammer – Sandefjord

To lag som spilte førstedivisjon i fjor møtes nå til nedrykksstrid i Rema1000-ligaen. To lag som virkelig trenger poeng. Fjellhammer ligger på 11. plass med 8 poeng, mens Sandefjord ligger på siste plass med 7 poeng. Dette blir en svært viktig kamp for begge lag.

18:00 Viking – Halden

Også to lag som kriger om viktige poeng nederst på tabellen. Viking har slitt i en lengre periode nå med å hente poeng, men fikk seg opptur i sist hjemmekamp mot Kolstad. Nå kommer ulvene fra Halden på besøk som kommer fra et 10 målstap mot Drammen. Det er nok en sulten flokk som reiser til Stavanger for å krige til seg etterlengtede poeng og kanskje litt fornyet selvtillit.

18:00 Elverum – Bækkelaget

Oppgjøret som alle med hjerte i ØIF Arendal håper det blir borteseier i. Men det gjenstår å se. Elverum har vært ekstremt stabile så langt i år og har levert varene gang på gang. For selv om de har hatt noen små tap i Champions League så har de reist hjem og vunnet påfølgende Rema1000-liga kamp. Nå kommer Bækkelaget på besøk som har vist seg å være gode så langt i år, men som har fått seg en liten nedtur i de siste kampene (sist i Sparebanken Sør Amfi). Allikevel, dette er en god mulighet for Bækkelaget og vise at de fortjener å være med helt der oppe som de har vist så langt i år. For dersom de blå og gule skulle gå på et nytt tap i morgen så lusker Jærbuene fra Nærbø i kulissene…