PANZA: – Hos oss kan Ivan utvikle seg – ØIF Arendal
Luka Panza

PANZA: – Hos oss kan Ivan utvikle seg

Panza mener Ivan Eres’ overgang signaliserer at ØIF Arendal er en attraktiv klubb, for spillere med sterke internasjonale ambisjoner.

ØIF Arendal-trener Luka Panza roser vår nye kroatiske målvakt Ivan Eres.

ØIF Arendal-trener Luka Panza kjenner vår nye målvakt Ivan Eres ekstra godt fra tiden som aldersbestemt landslagstrener i Kroatia
– Jeg har trent ham i tre år på 98-landslaget . Vi har fått en målvakt med en aggressiv spillestil, forklarer Panza.

Ivan Eres er klar for ØIF Arendal.

Motivert
Panza sier vår nyervervelse er godt motivert for å ta den norske Rema 1000-ligaen med storm. Eres har tidligere uttalt at han ønsker å bli Kroatias neste, store landslagsmålvakt.
– Her kan han bygge seg opp, bli lenge og ikke minst utvikle seg. Man må ha en god klubbkarriere, for å få en god landslagskarriere, mener Panza – som også er hovedtrener for våre hardt satsende venner på kvinnesiden, 1.divisjonslaget Grane Arendal.

Berlin vs. Arendal?
Panza var sentral i jakten på ny målvakt. Han trekker frem seriøsiteten som 23-åringen representerer. Eres har vært i Fuchse Berlin-systemet siden høsten 2019, men var utlånt til 2. Bundesligaklubben Wilhelmshavener etter VM-pausen i februar.

– At han valgte oss, fremfor å komme tilbake til en tysk storklubb som Fuchse Berlin, forteller meg at han tar gjennomtenkte valg til det beste for egen karriere og utvikling. Han er ung, samtidig som han er erfaren. Han vil bringe spirit inn i treningsgruppa, avslutter Luka Panza.