Lindboe til Bulgaria – ØIF Arendal

Lindboe til Bulgaria

Tidligere ØIF Arendal-spiller skal til Bulgaria i sommer. Der skal han og resten av Beachgutta kjempe om gull.

Tidligere ØIF-spiller André Lindboe skal kjempe om EM-gull for beach-landslaget i Bulgaria neste måned.

Beachgutta tok sølv i EM for to år siden. Første kamp spilles 13. juli mot Spania. De øvrige lagene i Norges gruppe er Danmark, Romania og Tyrkia. Mesterskapet varer til søndag 18. juli, melder Norges Håndballforbund i en pressemelding i dag.

Årets beach-EM skal spilles i Varna i Bulgaria fra 13. til 18. juli.
– Vi har vært uten aktivitet i nesten to år siden vi tok sølv i Stare Jablonki i Polen. Det har vært utfordrende, for vi ser at alle motstanderne våre både har spilt klubb- og landslagshåndball jevnt over i hele perioden. Derfor er forventningene til mesterskapet litt uvisse. Vi har et klart mål om å gjenskape medaljen vi tok i 2019. Samtidig er det stor uvisshet og usikkerhet på hvor vi står nivåmessig nå. Vi spiller vår første kamp på to år 8. juli, bare noen få dager før mesterskapet begynner. Det blir meget spennede. Her vil vi få en god pekepinn på hvor vi står i forholde til konkurrentene. Vi møter heldigvis to gode landslag i Frankrike og Tyskland i oppkjøringen. Det er den beste matchingen vi kan få inn mot mesterskapet, sier Holand Pettersen til handball.no.

Norge stiller med følgende tropp:
Simen Westby Johansen, Kolstad
Stian Russeltvedt, Tjølling IF
Magnus Mangrud, LFH
Chris Andrè Beilegaard Inglingstad, Linderud/Linje 5
Espen Tokerud Røhmer, Nøtterøy
Christian Daviknes, OSI
André Lindboe, ØIF
Ørjan Gabrielsen, Nordstrand
Fredrik Svendsen, Sandefjord håndball
Håkon Økern, Sandefjord håndball
Kristoffer Henriksen, HTH
Emil Johnsen, Bodø