Hva har Laurits, Sondre, Sander, Fredrik, Henrik og de andre lokale ØIF Arendal-spillerne til felles? – ØIF Arendal
logo

Hva har Laurits, Sondre, Sander, Fredrik, Henrik og de andre lokale ØIF Arendal-spillerne til felles?

Svar: De har alle gode minner fra Øyestad IF Håndballs tradisjonsrike Nidelv Cup for aldersbestemte lag! Nå kan du og ditt lag sikre deg på plass i årets turnering, som går av stabelen første helgen i september.


Øyestad IF håndball har igjen gleden av å invitere til tradisjonsrike Nidelv Cup. Kommende sesongs cup avvikles helgen 4.-5. september 2021 og er for jenter og gutter i alderen 7 – 12 år.
Nidelv Cup har i mange år markert «startskuddet» for håndballsesongen, og det håper ØIF Arendals moderklubb den kan gjøre i 2021 også.

LINK TIL PÅMELDING FINNER DU I BUNNEN AV ARTIKKELEN

Etter en 2020/2021-sesong med svært få kamper for de yngste spillerne, håper vi at Nidelv Cup kan være en turnering spillerne kan glede seg til.

Årets turnering blir, i likhet med de siste årene, gjennomført i en mindre skala enn tidligere. Arrangøren ønsker å lage en mer kompakt og effektiv turnering med færre haller, færre kampdager og fokus på de yngste håndballspillerne. Arrangøren legger opp til arrangement i henhold til det til enhver tid gjeldende smittevernsreglement. Dette innebærer blant annet følgende:

  • Alle klasser ferdigspilles samme dag.
  • Det tilbyr ikke deltakerkort som innebærer overnatting og bespisning.
  • Den eneste kostnaden for deltakelse er dermed påmeldingsavgiften

HER kan du melde på ditt håpefulle lag! For det finnes faktisk ikke en bedre måte å starte 2021/2022 på, enn å spille kamper i en turnering som har gledet så mange i en årrekke!
Bare spør Laurits Rannekleiv, Sondre Paulsen, Sander Simonsen, Fredrik U. Venemyr, Henrik Øygarden og de andre lokale ØIF-gutta!