Thysted kan takke Fru Fortuna for at det ble med nesten-skrekken – ØIF Arendal
Herman Thysted skadet

Thysted kan takke Fru Fortuna for at det ble med nesten-skrekken

Ultralyd-bilder viser at Herman Thysted kun får noen få ufrivillige uker på sidelinja, før han igjen kan gå rolig igjen. Det kunne ha blitt langt verre.

Herman Thysted ble kneskadet på u-landslagssamling søndag.

– Jeg skulle reise meg opp etter en oppvarmingsøvelse. Kneet sviktet og klarte ikke belastningen, forklarer han.
Uforutsette vridninger betyr ofte dårlig nytt, men ultralyd-undersøkelsen i etterkant av uhellet viser at det ser bedre ut enn fryktet.
– Det ser ut til at menisken er forskjøvet og det er kommet en liten rift i et leddbånd, sier Herman Thysted til oifarendal.no tirsdag kveld.

Siste trening
Det var under ungdomslandslagets siste trening på samlingen som ble avsluttet søndag, at uhellet var ute for vår unge bakspiller.
– Det er heldigvis ikke veldig alvorlig. Jeg blir ute i 1-2 uker før jeg kan trene rolig igjen.

Skulle teste
Thysted skulle etter planen vist frem hvor progresjon hva styrketrening angår, under torsdagens store test-dag for ØIF-troppen.
Bakspillerens fysiske fremgang – på styrkerommet og med Mizuno-skoa på i skogen – har allerede høstet nysgjerrighet hos ØIF Arendals fysiske trener Hans Olav Uldal. Det blir det altså ikke noe av i denne omgang.

Thysted og ØIF Arendal-troppen tar for øvrig ferie fra uken av, dog med et solid styrketreningsprogram med seg i kofferten til bruk i fellesferien.