Slaget om Sørlandet i serieåpningen: – Det kommer til å smelle skikkelig – ØIF Arendal

Slaget om Sørlandet i serieåpningen: – Det kommer til å smelle skikkelig

Terminlista ble sluppet for få minutter siden. Kristijan Jurisic og André Jørgensen Hofstøl er ikke i tvil om at serieåpningen vil ramme inn det meste av følelser, begeistring og ekte sørlandsrivaleri når Kristiansand gjester Sørlandets hovedstad.

– Fryktelig kult med et ordentlig lokaloppgjør i første kampen for å sette standarden på sesongen. Jeg håper det blir tillatt med en fullsatt hall, så vi kan få i gang en skikkelig god stemning og kamp helt inn, sier Kristijan Jurisic, som nylig kom hjem fra suksessrikt opphold i franske Nancy.

Kristijan Jurisic sier ja takk til lokaloppgjør mot Kristiansand TH i serieåpningen 1. september.

Smell
Onsdag 1. september kastes altså Rema 1000-ligaen i gang. For alle som elsker håndball på Sørlandet blir det dramaturgi fra første avkast.
– Det er en fin start som vil markere seriestarten på best mulig måte. Arendal vs. Kristiansand er en perfekt åpning. En skikkelig start. Det kommer til å smelle, smiler hovedtrener André Jørgensen Hofstøl.

Om ikke serieåpningen er sikret dramaturgi og gladiatorer med ball, blir ikke serieavslutningen bedre – alt ettersom hvordan man ser på det hele. Kristiansand er vertskap i den siste seriekampen 9. april 2022.
– Det er greit med lokaloppgjør også i serieavslutningen. Da får vi prikket inn formen inn mot sluttspillet. Det kommer til å smelle, sier Kristijan Jurisic.

Veien videre
Etter at serieåpningen er unnagjort venter Haslum (borte), Sandefjord (hjemme) og FyllingenBergen (borte). Av flere høydepunkter kan vi nevne Elverum i Terningen Arena 3. oktober, før Magnus Langeland og Kolstad gjester oss fire dager senere. 5. desember gjester hardt satsende Drammen oss. Høstsesongen avsluttes i Trondheim mot Kolstad 21. desember. 13. mars gjester vi Drammen.

Hovedtrener André Jørgensen Hofstøl.

27.mars gjester Elverum Sparebanken Sør Amfi. 3. april står Haslum klare samme sted, før Kristiansand Topphåndball som nevnt inviterer til serieavslutning i Aquarama på den symboltunge datoen 9. april.

Det er to og en halv måned igjen…

PS: Vi kommer tilbake med flere saker om terminlisten!