– Marinko «Bond» Kurtovic er klar for slaget om Sørlandet! – ØIF Arendal

– Marinko «Bond» Kurtovic er klar for slaget om Sørlandet!

Marinko Kurtovic gleder seg ekstremt til 8.delsfinalen mot KRS topphåndball i morgendagens kamp!

Marinko Kurtovic gliser godt når vi begynner å snakke om morgendagens 8 delsfinale og sier at dette er noe han gleder seg veldig til.

– Ja, dette er en kamp som alle gutta gleder seg veldig til. En tellende kamp mot KRS, det er ikke hverdagskost! Nå er det faktisk slaget om Sørlandet. Et ekte derby!

På spørsmål på hva vi skal forvente i morgendagens kamp så sier Marinko at han har vært ute på spionoppdrag for å få svar på akkurat dette.

– Jeg var en tribunenespion når KRS slo Sandefjord i Aquarama, så jeg har notert meg et par ting bak øre, ler han.

– hehe, nei altså fra spøk til alvor vi har også video analysert KRS fra deres tidligere oppgjør. Vi vet akkurat hva som kommer, men det er viktig at vi angriper kampen slik vi skal.

Han fortsetter…

Dette er en kamp vi skal vinne 10/10 ganger. De spiller i 1. divisjon og vi er i toppen av eliteserien, men vi må respektere de. Vi må gå inn til kampen slik vi pleier, ha tro på vårt eget spill. Det har jeg sagt om og om igjen til våre gutter i hele treningsuken. Mentaliteten er viktig, nå tapte vi sist på sekundet, det har vi ikke planer om å gjøre igjen.

Vi skal til kvartfinalen, sånn er det bare!

LES OGSÅ: Slik er formen til KRS Topphåndball!

Han snakker litt rundt utfordringene med Covid-19 og at en nå ikke kan ha tilskuere tilstedet…

– Det er fryktelig kjedelig. Men det er ikke noe vi kan gjøre noe med, selvfølgelig skulle vi ønske at hele Arendal var på tribunen under dette lokal oppgjøret – men slik blir det ikke denne gangen. Vi håper at vi derimot får «fult hus» hjemme i sofaen foran TVen. Vi lover vi skal levere underholdning, så dette oppgjøret kan du ikke gå glipp av.

Du kan se kampen på Agderposten fra klokken 17:00. Du finner også linken her.