Informasjon til billettholdere til ØIF Arendal vs KRS Topphåndball! – ØIF Arendal

Informasjon til billettholdere til ØIF Arendal vs KRS Topphåndball!

Arendal kommunestyre har i dag fattet vedtak om maksimalt 50 publikummere på våre kamper frem til 5. oktober. I denne saken redegjør ØIF Arendal for hvilke konsekvenser det får for vårt publikum. Les hele saken.

Som følge av det vedtaket som Arendal kommunestyre har fattet i dag, er ØIF Arendals muligheter til å invitere publikum redusert fra 200 til 50. Klubben hadde allerede solgt/sponsorer tatt ut alle 200 billettene.

BAKGRUNN: – Les Agderpostens sak fra kommunestyremøte

Av ovennevnte grunn vil alle billetter, foruten sponsorbilletter, bli kansellert. Alle som har kjøpt billett vil få refundert billettene sine umiddelbart.

Førstkommende NM-kamp mellom ØIF Arendal og KRS Topphåndball, vil derfor gå utelukkende med dugnadsmedarbeidere og noen ytterst få sponsorer. Hva som vil skje i forbindelse med ØIF Arendals Rema 1000-kamp mot Drammen 4. oktober, vil vi komme tilbake til.

ØIF Arendal har gjort avtale med Agderposten som vil sende NM-kampen. Vi håper det er en liten trøst for alle vi nå må skuffe.