Arendal «stenger ned» – 50 publikummere mot KRS og Drammen! – ØIF Arendal

Arendal «stenger ned» – 50 publikummere mot KRS og Drammen!

Den negative smittesituasjonen i Arendal har fått formannsskapet i byen å vedta nye, strenge tiltak. Det får nye konsekvenser for ØIF Arendal. Kampene arrangeres med 50 publikummere. ØIF Arendal kommer tilbake i løpet av kvelden med konsekvensene.

ØIF Arendal kommer tilbake i løpet av kvelden til de konsekvenser som kommunestyretvedtaket medfører. Billettsalget til søndagens kamp, er stengt med umiddelbar virkning. De som har fått billetter vil få beskjed om hva som skjer med dem så snart vi kan.

Siste oppdatering – kommunestyret har gjort vedtak
Vedtaket som kommunestyret har vedtatt medfører at ØIF Arendal kan gjennomføre kampene også i perioden frem til 5. oktober. Det er den foreløpige datoen for de strenge lokale vedtakene som er vedtatt. ØIF Arendal kan også ha inntil 50 publikummere på kampene mot KRS (NM) og Drammen (Rema1000-ligaen).

Siste oppdatering 15:37
Kommunestyret går til votering over forslagene. Så vidt vi klarer å forstå, er ingen av forslagene strengere enn at ØIF Arendal får anledning til å gjennomføre kampene med 50 publikummere.

Oppdatering 15:31
Da samles kommunestyret igjen etter gruppemøter.

Oppdatering 15:22
Akkurat nå er det gruppemøter hvor forslag til tiltak skal behandles.

Det pågår akkurat nå drøftinger i kommunestyret om hvilke tiltak Arendal skal iverksette som følge om den smittesituasjon som situasjonen i byen har medført.

ØIF Arendal følger drøftingene «live» og vil oppdatere saken så snart vi får nye opplysninger eller vedtak blir fattet.

Her kan du følge kommunestyre møte direkte!

– I Bergen har man fått lov til å arrangere håndballkamper med den nødvendige aktørene innenfor sport, trenere, spillere, dommere, samt de som må til for å avvikle kampen av dugnadsmedarbeidere. I tillegg har man fått anledning til å ha 50 publikummere. Vi håper på en tilsvarende situasjon i Arendal, forklarer daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

– Om det ikke skulle la seg gjøre, håper vi som en minste mulighet at vi kan få arrangere kampene med trenere, spillere, dommere og nødvendig arrangører. En beslutning som ikke ville tillate det, vil bli dramatisk ikke bare for ØIF Arendal, men for avvikling av hele Rema1000-ligaen og Norgesmesterskapet om den vedvarer.

ØIF Arendal spiller to hjemmekamper i den aktuelle perioden. Hjemmekamp førstkommende søndag er åttendedelsfinalen i Norgesmesterskapet mot Kristiansand. I tillegg skal ØIF Arendal møte Drammen i Rema 1000-ligaen neste søndag 4. oktober.