(TV) Det lønner seg med et godt samarbeid! – ØIF Arendal

(TV) Det lønner seg med et godt samarbeid!

ØIF Arendal, FyllingenBergen og Skarpnes gikk sammen ut og annonserte et unikt samarbeid før kampen i Framohallen. Samarbeidet var bygd på en konkurranse som skulle gi håndballfamilien i Bergen + Arendal muligheten til å vinne et splitter nytt Skarpnes tak. Slik gikk det.

Før kampen i Bergen gikk ØIF Arendal, FyllingenBergen og Skarpnes ut og annonserte et unikt samarbeid. Den bygget på en tidligere konkurranse ØIF Arendal og Skarpnes har kjørt tidligere, men denne gangen skulle også handballfamilien i Bergen få ta del i prosjektet.

Daglig leder i FyllingenBergen sa før oppgjøret at «vi ønsker enkelt å greit å skape noen vinn-vinn arenaer og det tror vi at vi har gjort med dette unike prosjektet. Både for sponsorer og for de samarbeidende klubbene».

I tillegg til at dette samarbeidet kan dyrke gode samarbeid fremover, så har klubbene sammen med Skarpnes også fått delt ut et tak til noen som trengte det.

Konkurransen ble vunnet av Fredrik Sagen og han ble i ettermiddag overrasket (på jobb) av den gode nyheten!

Han sikret seg 142 stemmer totalt og fikk 55,47% av stemmene i superfinalen. Nærmest kom Torunn med sine 90 stemmer med 35,16% av stemmene.

Espen Stensøy som er salgssjef i Skarpnes er stolt og glad for samarbeidet.

– Det er utrolig gøy å være med på et slik samarbeid som dette som finner sted utenfor banen. Det er på mange måter et unikt prosjekt vi har gått sammen for å lage med tanke på at det er flere klubber og fylker innblandet i konkurransen. Dette er rett og slett fantastisk artig å ta del i.

Vi gratulerer Fredrik med et nytt Skarpnes tak og takker vår gode samarbeidsklubb FyllingenBergen, samt så strekker vi hendene i været og takker for muligheten hos våre gode samarbeidspartnere Skarpnes!

Kanskje du også skulle hatt et nytt tak? Besøk Skarpnes sine sider for mer informasjon her.

Skarpnes er en familiedrevet taksteinsbedrift med røtter tilbake til 1919. Vi er eneste helnorske leverandør av alt du trenger til taket.Vi kjenner det norske markedet og vi har produkter som er tilpasset Norske værforhold og byggtekniske krav. Velger du undertak og taktekke fra Skarpnes, gir vi deg også vår systemgaranti.