Sunt og godt = ØIF Arendal brødet – ØIF Arendal

Sunt og godt = ØIF Arendal brødet

Du har kanskje allerede sett det i butikkene? For ØIF Arendal brødet har i løpet av våren hatt sitt inntog i regionens butikker. Flere har allerede gjort det til sitt favoritt brød og det forstår vi godt!

Nå får man på mange måter en unik mulighet for hver gang en går på butikken. For nå kan en nemlig kjøpe et sunt og godt brød som hjelper klubben i ditt hjerte. I kulissene til Covid-19 så lanserte nemlig ØIF Arendal sitt nye brød. Det har naturligvis fått det kreative og geniale navnet, ØIF Arendal brødet.

ØIF Arendal brødet er et grovt brød uten hele korn. Det passer til alt slags pålegg, så her er det bare kreativiteten som setter grenser.

SE KRISTIAN RAMMEL, HERMANN VILDALEN OG MARO MATIC BAKE ØIF ARENDAL BRØDET NEDENFOR!

Brødet er et tilbud til de som ønsker å spise sunt og godt for å nå toppen som idrettsutøver. Men frykt ikke, man behøver ikke å ha som mål å bli profesjonell håndballspiller, fotballspiller eller idrettsmann for å nyte dette brødet. Det er et brød for alle, et brød som hjelper deg til å starte og avslutte dagen med et smil om munnen.

Brødet kan du allerede finne i flere ulike dagligvarer rundt om i regionen, og vil sakte men sikkert komme til enda flere butikker. Ta med deg et ØIF Arendal brød neste gang du er i dagligvaren, ta det med hjem og legg noe godt pålegg på. Det kan ikke beskrives på noen annen måte enn snadder!