Supporterbloggen – la oss vise bergenserne hvor skapet skal stå – ØIF Arendal

Supporterbloggen – la oss vise bergenserne hvor skapet skal stå

ØIF Arendal er på plass i Bergen og klare for en ny seriekamp, denne gangen i Framohallen. Jeg er på Sørlandet og klar for å følge med via en skjerm.

I dag står det enda en spesiell kamp på planen. Topphåndballen har nå lov til å ha 200 tilskuere i hallen. På grunn av Covid-19 og en voldsom smitteøkning i Bergen vil det under kveldens kamp bare være lov til å ha 50 tilskuere i hallen. Fyllingen la ut på sin facebook-side fredag kveld at det ikke blir solgt billetter, kun sesongkortholdere får adgang og kun 50 stk.

Det tok mange år før jeg hadde min første tur til Bergen for å støtte ØIF Arendal, ganske nøyaktig fredag 19.september 2014. Siden den gang har jeg opplevd tap, seier og fått muligheten til å juble over seriegull. I år får jeg ikke oppleve å sitte på tribunen i Bergen. Det gjør litt ekstra vondt. Bergen har vært mer enn 60 minutter håndball for meg. Mormor var fra Bergen og hver gang jeg har reist til Bergen for å heie på ØIF Arendal har jeg fått tilbringe tid med familien. Men ikke denne gangen, denne kampen må jeg se på Direktesport.

Det har vært mye snakk om ØIF Arendal sitt kompleks mot FyllingenBergen på bortebane. Jeg synes vi skal høre på Marinko som uttalte i ett intervju: «Statistikk er kun statistikk, nå får det være slutt på alt historiepraten, på samme tid i fjor hadde vi tapt mot BSK borte og Haslum hjemme, nå står vi med 3 poeng på tilsvarende kamper.»

Les også: ØIF Arendal har bare tapt en kamp siden sisst man møtte Fyllingen – for ett år siden!

ØIF Arendal har som regel tatt fly når de skal spille i Bergen, grunnet smittevern valgte klubben annerledes og i går formiddag rullet ØIF-bussen ut fra parkeringsplassen ved Sparebanken Sør Amfi og satte kurs mot Bergen. Jeg vet at det er en lang kjøretur, og oppladningen blir nok ikke slik den ville blitt ved å ta fly. Men for å se litt tilbake på den første turen min til Bergen er det i dag nøyaktig 6 år siden vi tok vår første seier mot FyllingenBergen på bortebane. Vår toppscorer den gang ble Marcus Dahlin med 11 mål og Sven Erik Medhus vartet opp med 28 redninger. Også den gangen valgte ØIF Arendal og kjøre buss den lange veien til Bergen.

Til tross for buss fremfor fly og ØIF Arendal sitt komlpeks på bortebane i Bergen tror jeg guttene tar med seg poengene hjem til Arendal i kveld. GOD KAMP!