– Vi er veldig skuffa – ØIF Arendal

– Vi er veldig skuffa

Det ble en veldig jevn kamp borte mot FyllingenBergen søndag kveld. Hvor resultatet tilslutt ble 30-29 i favør hjemmelaget. Nå forteller Olaf Hoffstad hvordan det var å få det avgjørende baklengsmålet i tryne like før slutt.

På telefon fra Bergen så forteller Olaf Hoffstad hvordan han opplevde dagens kamp og hvorfor han tror det gikk gale i Framohallen. Han er klar på at han er stolt over egne gutter og at ØIF Arendal spilte en god kamp, men at vi var uheldige i dagens oppgjør.

– Det er en litt skuffet gjeng nå. Vi føler oss litt uheldige i de avgjørende øyeblikkene. I tillegg så får vi et par utvisninger som vi ikke helt skjønner så mye av dessverre…

Hvordan opplever du disse utvisningene?

– Nei, jeg opplever de som at dommerne tar feil. Jeg syntes 2-3 stykker av de var av det billigeslaget, og det blir dessverre også match avgjørende for oss.

Han sikter til at ØIF Arendal ledet med 5 mål midtveis i 2. omgang og så ut til å kruse inn til seier, men at utvisningene ødelagte mønsteret og ikke minst tappet kreftene til våre gutter.

– Det er utrolig tungt å spille 4 mot 6 i de lange periodene i løpet av kampen. Vi tappes for krefter og mister spurten i beina inn mot sluttminuttene.

Han fortsetter…

– Som sagt, dersom jeg opplevde disse utvisningene som rettferdige så hadde jeg ikke sagt så mye på det, men at vi ender opp med å tape fordi vi ikke har mer å gå på ettersom vi sto i undertall så lenge… Nei det oppleves veldig kjedelig.

Hvordan er stemningen i gruppen nå?

– Vi er så klart skuffet. Dette var en kamp vi skulle ha vunnet. Vi spiller en god kamp, men i dag var dessverre ikke det godt nok.