– Det finnes lyspunkter i mørket – ØIF Arendal

– Det finnes lyspunkter i mørket

ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic sier at det finnes et par lyspunkter fra dagens kamp mot FyllingenBergen. Men han er også klar på at dette slettes ikke var en artig opplevelse.

Kampene mot FyllingenBergen i Framohallen har vist seg å bli et mareritt for ØIF Arendal. Også i dag skulle vestlendingene gå av banen med seier. Det er Marinko Kurtovic og resten av gutta naturligvis skuffet over, men ØIF Arendal treneren forteller om et par lyspunkter i mørket.

– Det var et par av gutta som var fantastiske i dag. Hermann Gjekstad hadde i mine øyner sitt store gjennombrudd med et fantastisk godt spill. I tillegg så er jeg veldig glad for å se at Laurits Rannekleiv er så god i dag, spesielt ettersom han er nylig tilbake med skade. Vi må selvsagt også trekke frem Richard Lindström som skårer mye i dag, kanskje han endelig kan komme tilbake slik som han var før den stygge langtidsskaden. Olaf Hoffstad setter som vanlig mange kasser, han er virkelig skarp om dagen og fortjener selvsagt skryt han også.

Han fortsetter…

– Jevnt over så syntes jeg syntes vi er gode i dag. Vi blør for drakta… Ja, vi roter litt i forsvarsspillet men ikke i noe spesielt høy grad. Vi blir hardt straffet av noen klare dommerfeil. Vi får noen utvisninger som er veldig, veldig billige. Det er frustrerende.

LES OGSÅ: – Vi er veldig skuffa

– Det er det som gjør at vi mister overtaket. Vi har en ledelse med god kontroll på kampen, men ender opp med å spille mye i undertall. Det gir energi og mulighet for FyllingenBergen til å komme tilbake i kampen, noe som skulle vise seg å bli faktumet også.

Hvordan opplever du slutten?

– Det er veldig mange nerver i dagens matchavslutning. Det merker man både i øyeblikket og nå. Vi er slitne og skuffet. Men av og til så blir det sånn som dette, vi må bare reise oss igjen når neste sjanse byr seg. Så får vi bygge videre på noen av de positive svarene vi fikk i dag, for som sagt – det var også mye bra fra våre gutter i kveld kamp.