Kampen i kampen: Han har 3 strake sesonger i Champions League! – ØIF Arendal

Kampen i kampen: Han har 3 strake sesonger i Champions League!

ØIF Arendal møter et godt lag i FyllingenBergen, men det er en mann våre gutter må passe ekstra godt på.

«I don’t like talking about myself. fans do it better»

Det sier mannen ØIF Arendal må holde et ekstra øye med i kveldens oppgjør. Navnet hans er Igor Karlov. Han er russisk av opprinnelse, men vokste opp i Tyskland som barn. Den russiske kjempen ble inspirert av sin far til å velge en håndballkarriere og fikk fort mersmak for sporten.

Nå kan Igor vise til en bred og god CV. Har har blant annet spilt Champions League i de tre siste sesongene for den russiske storklubben Chekhovskie Medvedi.

Igor Karlov i FyllingenBergen drakt.

Han er en playmaker i midtback posisjon som kom til FyllingenBergen rett før sesongen for å prøve seg på et utlandsopphold. Han forklarer at grunnen for at han valgte Norge var den jevne konkurransen i ligaen, at nesten alle lag kan slå alle. I tillegg skrøt han av nordisk håndball for tempoet som lagene besitter.

FyllingenBergen trener sier at Igor blir en vanvittig viktig brikke for klubben for å nå sine mål.

– Han er i sin beste alder og har samtidig erfaring fra toppnivået i verden. Denne erfaringen gleder vi oss veldig til å få ta del av og vi ser frem til at han skal få lov til være med på oppbygningen av toppidrettskulturen i FyllingenBergen, sier trener Fredrik Ruud.

Fakta:
Navn: Igor Karlov
Alder: 25 år
Høyde: 192 cm
Posisjon: Bakspiller
Landskamper: 5 A (Russland)
Tidligere klubber: Chekhovskie Medvedi, SKIF Krasnodar