Sjekk denne vanvittige forskjellen! – ØIF Arendal

Sjekk denne vanvittige forskjellen!

Husker du sesongåpningen i fjor? Sjekk den vanvittige forskjellen mellom fjorårets og årets sesongåpning!

Sesongen 2019/2020 stod ØIF Arendal med 2 poeng etter 4 seriekamper. Tap hjemme mot Haslum (29-34), tap borte mot Bækkelaget (34-27) og tap borte mot Fyllingen (28-25) i tillegg til NM-tap på hjemmebane, også det mot Fyllingen (33-35). Bare seier mot Follo hjemme (32-24) var poengfangsten da september måned var ferdig i 2019.

Sånn ser det ikke ut 19. september 2020!

Tabellen i Rema 1000-ligaen pr. 19. september 2020

Teller man opp poeng mot de samme lagene som man møtte innledingsvis på forrige sesong, ser man at ØIF Arendal har i skrivende stund 2 poeng ekstra fra oppgjøret mot Haslum og 1 poeng ekstra fra oppgjøret mot Bækkelaget. Før bortekampen mot Fyllingen har våre gutter samlet opp 7 poeng mot 2 poeng i fjor.

Skulle ØIF Arendal ta skalpen til bergenserne søndag vil man ha samlet sammen 5 poeng som man tapte i innledningen på sesongen 2019/2020.

Da skal man bare hente ett poeng til mot fjoråret… så har man hentet inn hele poengforspranget som Elverum hadde da sesongen 2019/2020 tok en brå coronaslutt 12. mars i år.

Ditt er det selvsagt langt. Og bortekampen mot Fyllingen er en av eliteseriens aller mest krevende. Men selv om man fremdeles venter på skikkelig flyt i angrepsspillet til ØIF Arendal denne sesongen, er det all mulig grunn til å stoppe opp og kose seg over prestasjon som allerede er levert.

For årets versjon av ØIF Arendal er langt, langt, langt foran fjorårets på samme tidspunkt. Og det gleder oss som har de svarte og røde i hjertet!