NM-kampen mot Kristiansand sendes hos Agderposten! – ØIF Arendal

NM-kampen mot Kristiansand sendes hos Agderposten!

Årets versjon av Rema 1000-ligaen får du ikke servert hos Arendals lokalavis Agderposten. Men NM-kampen mot Kristiansand sendes hos ØIF Arendals sponsor og hele Sørlandets regionalavis – Agderposten!

Dessverre så vil ikke årets Rema 1000-ligaen bli visst hos Agderposten. Bakgrunn er at Agderposten og Amedia ikke har blitt enige om betingelsene for disse rettighetene. Skal du se årets Rema 1000-liga må du abonnere på en av Amedias-plattformer.

Kanskje er den mest nærliggende Tvedestrandposten?

Abbonnerer du på Tvedestrandposten, får du også muligheten til å se alle håndballkamper i Rema 1000-ligaen utover ØIF Arendals kamper. Både på herre- og damesiden. I tillegg til masse annen spennende sport.

Ønsker du å abonnere på en mer riksdekkende avis er Nettavisen et alternativ. Det er også en Amedia-avis som gir samme rettigheter til all sporten som ligger i Direktesport.

En annen sak du kan gjøre og som er kostnadsbesparende, du kan «slå til» på Amedia-avisenes 3 måneders tilbud til kr. 99,- for alle 3 månedene. Og avslutte abonnementet etter tre måneder for å velge en ny Amedia-avis. Her har du oversikt over alle Amedias aviser:

Link til alle Amedia-avisene

Skal du se ØIF Arendals NM-kamper kan du som abonnement hos Agderposten, nyte kampen «live» i vår egen avis. Vi har nemlig gjort avtale med byens avis om at de skal sende oppgjøret mellom ØIF Arendal og KRS Topphåndball søndag 27. september kl 17.00.

Agderposten skal også, dersom TV2 ikke sender kampene, sende ØIF Arendals videre kamper i Norgesmesterskapet!