Geir Terkelsen: – Jeg er kjempestolt! – ØIF Arendal

Geir Terkelsen: – Jeg er kjempestolt!

Vanligvis er det ØIF Arendals fenomenale fotograf Jan Espen Thorvildsen som overstrømmer oss med fantastiske bilder etter kamper. I feriefravær var det Geir Terkelsen som var vår «stjernefotograf» i går. Og etter å ha sett bildene sine både på klubbens nettsider og i Agderposten er det en superstolt Geir Terkelsen vi prater med etter kampen!

Han var ikke så rent lite kry, Geir Terkelsen, etterhvert som bildene hans fra kampen ble brukt. Først på ØIF Arendals nettsider. Så også i selve Agderpostens reportasje!

– Jeg fikk lov til å ta bilder som vanlig. Og siden Jan Espen ikke var her i dag skulle mine bilder brukes, forklarer Geir.

Og etter kampen tok det ikke lang tid før ferdige bilder dukket opp hos daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen. For Geir Terkelsen har greie på tingene han gjør.

– Geir kan ikke ha vært kommet hjem i mange sekundene før bildene lå på messenger klare til å bruks, sier Bjørn-Gunnar. – Og bildene ble sendt direkte til Agderposten som var veldig fornøyd med jobben Geir har gjort for dem.

Men en ting opptok Geir.

– Kan du spørre Per Carsten om ØIF Arendal-tøyet kommer snart?

Geir Terkelsen, fotograf for ØIF Arendal og nå også Agderposten

For Geir Terkelsen er ikke bare stolt av å ta bilder som kommer på trykk. Han er utrolig stolt av å kle seg som de store håndballforbildene, være seg om de spiller i ØIF Arendal eller i Grane Håndball hvor han også har sin plass.

Tusen takk for hjelpen Geir, du er suveren!